- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Polarstar #192 üzenetére
Erre gondopltam az ITcafén csak nem tudtam linkelni: 2015-re lehet újra nyereséges a BlackBerry
Jó lenne ha ezt be tudnák váltani akkorra.
-
pit stop
addikt
válasz
Polarstar #144 üzenetére
A Z10-re ne hivatkozzatok szerintem, mert annak sincs reális ára - és nem a drágaság miatt mondom, hanem hogy már túl olcsó. Az már fedezeti pont körüli, de inkább alatti lehet. Ugyanis ennél is és annál is nem azt kell figyelembe venni, mint amit sokan mondanak, hogy hardveresen erősebbeket lehet kapni ennyiért. A szoftvert meg adják ingyen vagy hogy? Az alacsony eladási darabszámok miatt végképp egy-egy telefonra vetítve többet kell visszahoznia - így a szoftveres hozzáadott érték miatt magasabb az ár.
Ugyanakkor ezért én se adnék ennyit, de ez bevezető ár - remélhetőleg csökkenni fog.Akinek volt már kezében Z10 és Z30 is - kamerában milyenek egymáshoz képest legújabb szoftverrel?
Ha lejjebb megy ára lehet elgondolkodom rajta droid helyett. -
NGA
addikt
válasz
Polarstar #138 üzenetére
Ti valamit nagyon kevertek. A youtube nézettség nem azonos a lájkolással. Az annyit mutat meg, hogy több mint 5 millió emberhez eljutott a video, és belenézett. Namármost egy reklámmal azt elérni, hogy ennyi emberhez eljusson, hatalmas eredmény. A haverod, a zöld kigyós is keveri a szezont a fazonnal.
Nem tudom te mit dolgozol, de én hagyományos és fb marketinggel és seo-val foglalkozom.
-
vicze
félisten
válasz
Polarstar #27 üzenetére
A BB-nek főleg 3 fontosabb régiója volt. USA, UK, Közel kelet, és a vállalati szektor.
A BB10 megjelenésével a vállalati szektorból kiszorult kicsit mert BES10 kell neki, és még 5-re is kevesen frissítenek. UK és US piac kb. összeomlott BB számára. Maradt a nem túl nagy közel keleti régió (nem Ázsia), ahol szintén csökken, csak nem olyan meredeken és az iOS szorítja ki. (Meg a Nokia se véletlen ott tartotta a legutóbbi bemutatót.) Egyszóval nem már ott se "nyerő".
Az már más kérdés, hogy Közel-Keleten ugye a biztonsága miatt volt népszerű, csak a NSA botrány óta már tiszta, hogy a BB, se biztonságos.Lehet hogy lesz másik modell, de hogy piaca már totálisan nincsen, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Macska topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest