-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
válasz Tripsanszki #35389 üzenetére
Egyből rávágta a csajszi hogy "persze hát az a HIPERNET jele"!
Jéézusom..
Nem, független.Marcel
-
Mercel
senior tag
válasz Tripsanszki #35384 üzenetére
Csak arra a kérdésre tudom a választ, hogy a HSDPA gyorsabb-e mint a 3G.
Igen, többszörösen gyorsabb lehet.
Azért lehet mert az elméleti maximum ugye többtényezős dolog.A te telefonod szerintem akkor lenne problémás darabra - ha melletted mások ugyanolyan verziójú Z10-el HSDPA-znak míg te szívsz az edge-el.
A telenor egyébként híres arról, hogy kb. Bármit képesek eladni "hypernet"-nek és szélessávnak.
Valószínűleg nem megfelelő a hálózati beállítás.
Esetleg ha kitartóan vered az asztalt akkor változik.
Mondjuk nálam a telenor holtversenyben van a trémobillal ügyfélszivatásban és ezt úgy mondom, hogy nem vagyok szerelmes a vodába se..Marcel
-
queensryche
csendes tag
válasz Tripsanszki #35384 üzenetére
Itt látszanak a különböző adatátviteli rendszerek sebességei.
https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://telecomtalk.info/difference-between-g-e-3g-h-4g-symbols-we-find-out/121666/&prev=search
-
Mercel
senior tag
válasz Tripsanszki #35370 üzenetére
Szia!
A hiba NEM a készülékedben van.
A telenor hálózati lefedettsége a tünet oka. Ennyit tudnak. A BlackBerry jel azért jelent meg mert a telenor Nem köti a BlackBerry szolgáltatásokat külön csomaghoz mint a trémobil.Sose gondoltam volna tizenéves vodafononos szívás után, hogy egyszer ők lesznek a legjobbak hálózati lefedettség ügyben, de így hozta a élet..
A hsdpa-val mi baj egyébként? elég gyors az is.
Megegyszer mondom a probléma a telenor szr hálózatából adódik. Az meg, hogy a telenor vicckategóriás ugyfelszolgalata azt sem tudja mi az BlackBerry és fogalmuk sincs a hálózati beállításokról az megint nem a csóró mobil hibája. Szar szolgaltatonal vagy. Ennyi.[ Szerkesztve ]
Marcel
-
hampidampi
senior tag
válasz Tripsanszki #35376 üzenetére
Ezt azért esetleg érdemes még átfutni.
-
Orgi
addikt
válasz Tripsanszki #35374 üzenetére
Ez sajnos az stl-1-es készülék és a Telenor szerencsétlen találkozása, én úgy tudom inkább 4g-ben izmos a szolgáltató (nekem pl szinte mindig azon van a telóm), a 3g hálózata hagy némi kívánnivalót maga után... Ha leheséges én a helyedben váltanék mondjuk Vodára, azzal jobban járnál vagy cserélnék stl-2-es készülkre ha lehet. Milyen másik netes beállítást szeretnél különben? Ami van, az nekem bőven elégnek tűnik...
-
zol2
tag
válasz Tripsanszki #35370 üzenetére
Igen, az APN 'online', és ad szederjelet, tehát mindenféle kiegészítő csomag nélkül megy vele a BBM. Nálam is H illetve E jelenik meg a mobilnetet használva. Nagyrészt H, rosszabb vételi helyeken E (biciklizés közben erdős területen szoktam haladni, ott szokott E(dge) lenni, de gond nélkül megy ott is a webrádió).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest