Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sniper4573

tag

válasz sasa134 #1092 üzenetére

Nem lehet, hanem biztos. ;)
    Ez már nem Neked szól:
    Olvasom folyamatosan a fórumot, és néha sírni tudnék. Egy jó tanács: Aki venni akar Z10-et, az fogja kézbe és döntse el, hogy milyen. Én nem olvastam fórumokat, mert mindig vannak okoskák, akik osztják az észt két marékkal, miközben még nem is látták élőben a rendszert.
    Amikor megtudtam, hogy kiadják ezt a telót, eldöntöttem, hogy lesz ilyenem. Volt 2 ájfon 4s-em, de azonnal mentek a háztól, mert hiába a rengeteg app, meg a stabil rendszer, ha Edge nettel már nem igazán akar működni, meg azért az 5órányi üzemidő sem győzött meg... Sőt az egyik hetente egyszer lefagyott.
    Annó volt N9-em is, de sajnos nem támogatták rendesen és attól is megváltam. Droidom is van, de azt inkább nem részletezem, mert mindenki ismeri..(ezeket, csak azért írtam, hogy van mihez viszonyítanom)
    Szóval, amikor végre meglett a Z10, egy picit úgy éreztem, hogy rossz döntés volt. Aztán elkezdtem használni és látom, hogy stabil és minden tökéletesen működik. Az íméleket is szinkronizálja tökéletesen. Itt olvastam, hogy a Gmail-be gépről belépsz, akkor ott maradnak olvasatlanul a levelek, ez nem így van... A lényeg, hogy az üzemidő számomra tökéletes, a rendszer gyorsasága és stabilitása az ájfon 4s szintjén van, de ez nem melegszik fele annyira sem, pedig a modern combat 4-el szoktam játszani.

Új hozzászólás Aktív témák