- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
malor
aktív tag
válasz
Tigerclaw #108 üzenetére
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, de tényleg van itthon ilyen. Sosem vettem részletre telefont, csak egyösszegben. Holnap délután fogok bemenni aláírni két évet és egyösszegű kifizetés lesz, nincs semmi plusz havidíj. Ha lenne a kínálatukban ez a BB, megfontolnám, mert Samsung Edge+ lesz belőle. A havidíj 12500 Ft összesen. Ebben korlátlan telefonálás van és 3,5GB adatcsomag is. A telefon meg egyösszegben 80e Ft lesz. S6 már nulla forint lenne...
-
válasz
Tigerclaw #115 üzenetére
Ja. És milyen szomorú ez.
Biztos én választok rosszul, de az összes, eddig általam igazán szeretett mobilrendszer kiöregedett, vagy kínhalált halt kb.
Symbian (a touch változatot felejtsük is el), Windows Mobile, Maemo / Harmattan, WebOS, Sailfish (illetve a BB PlayBook rendszerét is nagyon szerettem, bár abból alakult ki a BB10, így az még nem tekinthető teljesen halottnak).
Sem az Android, sem a WP, sem az iOS nem fogott meg.
BB Passport még mindig nem elég olcsó nekem, más meg nem igazán van.
Az N900-am a mai napig kiszolgál mint fő készülék, csak épp most kapott egy elég nagy pofont mint IM device. -
janeszgol
félisten
válasz
Tigerclaw #73 üzenetére
Mert nálunk nagyon népszerű a feltöltős. Ami nem baj, csak ha évente egyszer vagy kétszer tolod rá a legkisebb összeget, akkor az nem sok bevételt jelent a szolgáltatónak. Vannak próbálkozások (Vodánál a Max csomag, mostanában választották ketté a netelőfizetést is - egyszeri feltöltés vagy megújuló. Utóbbi olcsóbb.)
A GMS-ek meg a szerény előfizetői tábort szivatják. (Erről amúgy ők is tehetnek. Nem egyszer olvastam már, hogy a szolgáltató dolgozói lopták meg a kedvezményes készülékárakkal a céget.)
Plusz eléggé agyon adózott ez a szektor is, erről egy szakember is írt a telkók fórumaiban.Az Apple fanok is mindig arról beszélnek, hogy külföldön is a szolgáltatónál adják el a legtöbbet. Samsung, LG, Sony detto. (Persze az iPhone-ok függetlenek attól még.) Kényelmesen megveszik az 1-2 éves előfizuval, használják, majd eladják, elrakják és veszik a következőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest