- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Huu bakker, nekem kb 2500 + áfa forint havi élőfizetés (lebeszélhető)és lassan 3 éves telefonom van (bár 160 ezer volt). Irigylem azokat (tényleg) aki megteheti kiadjon ennyi pénzt csak az élőfizetés díjra. És akkor még pluszban 80 ezer még a telefon? Én biztos egy Leap vagy Classicot választanák kártyafüggetlenül havi 2500 forinttal. Régen én is aláírtam mindenfélét, de öregszik az ember már fontos, hogy mennyi a havi fix kiadás a gázszámla mellett. Ha vkinek nem számít vagy tényleg! kihasználja munkára a 3GB -ot és telefon tudását (mert biztos van ilyen is), akkor tuti jó választás az Edge. Kár, hogy még nincs szolgáltatói kínálatban itthon a Priv.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez melyik ország amiről írsz? Mármint hol van csúcstelefon nulla forintért részletfizetés nélkül? Itthon ahogy látom, nem igazán van. Eleve van egy komolyabb kezdőrészlet, vagy részletfizetés, amit kombinálnak olyan csomaggal, amiért havi 20 ezret kell fizetni. Más országban mondjuk biztos jobb a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged