- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hoffy86 #2776 üzenetére
Nos nem én vagyok a téma szakértője, de szerintem a telefon használt, vagy refurbished (gyakorlatilag szintén használt). Ha még a HUB üzenet is benne van, akkor szerintem így van. Még arra se vették a fáradságot, hogy eladják neked úgy, hogy a bekapcsolás után csinálnak egy factory resetet? :/
-
ak76
senior tag
válasz
Hoffy86 #2200 üzenetére
Ad1.)
Ez nem "hajlékonyság",ha megfelelő erővel próbálkozol,a megfelelő irányból,bármit el lehet hajlítani.Ad2.)
Nem tudom ki hogy van vele,de én nem szoktam idióta módjára izomból hajlítgatni az egy havi átlagfizetésbe kerülő telefonomat,nyilván sikerülne szétbarmolnom,de ez nem az a használat amire kitalálták.
Tudom,vannak ezek a videók,ráérős,apuci által pénzelt hülyegyerekekről,akiknek az a passzió,hogy iPhone hatosokat,Samsungokat,HTC-ket,meg mindent aminek az árából egy harmadik világbeli család kb 2 évig falatozgatna,leöntik benzinnel,savval,satuba fogják,grillezik,vagy éppen maximum erővel hajlítgatják,aztán konstatálják hogy "jé b*zmeg ez nem bírja"...,de ezek a videók csak a kattintásgenerátort etetik,nem az objektivitáshoz tesznek hozzá,hanem inkább rá -
Lall
veterán
válasz
Hoffy86 #2207 üzenetére
Egy olyan minőségű telefont kapsz ennyi pénzért, hogy ha leesik 1,5 méter magasból és röptében belerúgsz, majd így csúszik még 5 métert a betonon arccal lefelé, akkor pár karcolással megússza.
Egyébként én a méretéből adódóan a hátsó zsebemben hordom és még nem hajlott meg. Nem is hiszem, hogy megfog. Előbb törne ketté.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest