- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kár mert már régen is szokása volt a FB appnak, hogy összekutyulja a kontaktokat, és ezt utáltam nagyon. Ezért nem is használtam rajta a FB-t. Egyébként "poén", de a vén 9780-on lévő FB app nem tartalmazza ezt a bugot. De látom, hogy a mai napig sajnos ilyen. Az a baj, hogy jelenleg 647 kontaktom van (ez már törölgetés, tisztogatás utáni), szépen cégnévvel, irodacímmel, telefonszámokkal, asszisztensek számával, mail címekkel mindennel megcsinálva, ha ebbe belerondít egy progi, akkor az nagyon begorombít.
Naptár az hasonló fontosságú nálam. Annak idején még a PDA korszakban volt olyan, hogy az outlook szinkron sikeresen duplázta, majd a duplát is duplázta (=négyszerezte) a bejegyzéseket a naptáramban. Na még ez az, amitől a falra tudok mászni, ha a naptár bekressel. Szerencsére itthon elhitték, hogy a naptár rendbetétele miatt vagyok éjjel az irodában.
Annyira paranoid nálam a helyzet, hogy van 3 naponta backup a gép vinyójáról, 2 helyre mentve a felhőbe, két külön szolgáltatásba, amik nincsenek összekötve, nem látják egymást, plusz az outlookban. Jelenleg ennél többet a PIM adataim biztonságáért nem tudok tenni (de, ha kinyomtatnám, de azzal nem sokra megyek), ha ilyen fontossággal kezelem, és valami belepiszkál, nos akkor abból baj van. -
hito
nagyúr
Ja, k(l)imaxolom majd rendesen
Egyelőre a kamera nagy csalódás, de később biztos kap javitast. Igazából az egyetlen része a készüléknek, amit kritikával tudok illetni.
Főleg a fHD bitratat nem értem. Ugyan nem néztem meg, hogy mennyi, de gépre atteve siralmas látvány. Q10/Classic szebb, élesebb videót készít. BlackBerry-nel végre raszanjak magukat egy rendes felbontasu OIS-os kamerara, erre gyaszosabb videóban és allokepben is, mint az elődök. De biztos vagyok benne, hogy fognak ezen javítani, mert ez így nagyon béta. -
bwoay
nagyúr
pedig ha marketing oldalról érted, fogyasztói oldalról pedig tudod, hogy mindig megvan rá az igény, akkor eléggé összeáll a kép. egyébként ésszerű kereteken belül szerintem alapból viszonylag sokan fizetnének többet egy ritkább, limitált(abb) színváltozatért. ésszerű kereteken túl meg ott van pl a Porsche Design, töretlen sikerrel, ahogy elnézem
-
kárátékutyá
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged