- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
válasz
Crafter32 #136 üzenetére
Azok a felhasználók nem ijednek meg a régebbi hardver hallatán, akik használtak már.
És mi van azokkal az emberekkel, akik az életben nem látttak még BB-t közelről? Nekik hogy adnád el ezt?Én már régóta szeretnék egy BB OS-el felvértezett készüléket, de nem igazán van választék. Személy szerint nem szeretem a fizikai billentyűzetet, ezért a meglévő palettának egy jelentős részét már ki is húztam.
Igazából 3 választásom marad... Az egyik a Z10, ami mindamellett, hogy öregecske már, nekem még kicsi is lenne az a 4,3".
Marad a Z30 és a most bemutatott Leap. Miért csengetnék ki 90+ ezret, ha ezért az árért másik platformon megkapom legalább ugyanazt, de inkább többet.
Vagy húzzák le az árakat, ne évente egy-két készülékes túlárazott termék palettával próbáljanak talpon állni, vagy b@sszanak le valami olyat az asztalra, amitől mindenkinek tátva marad a szája. Az sem érdekelne, ha dupla annyit kéne fizetni érte, vagy verjen valamelyik szolgáltató 2 éves rabláncra, nem sajnálnám a pénzt egy minden tekintetben korrekt BB készülékért.
Írom mindezt úgy, hogy soha nem volt BB-m...
-
papatyitibor
csendes tag
válasz
Crafter32 #134 üzenetére
A Leap tesztnél én inkább a készülék melletti szimpátiát fedeztem fel. Az iPhone 6 ugye egyedül a méretével hozott újdonságot, mégsem merte egy tesztelő sem lehúzni hiányosságai miatt. Inkább csak úgy fogalmaztak kb, hogy ismerjük a hiányosságait a többi rendszerhez képest...
Ezzel egy új vásárló csak akkor szembesül, ha megvásárolja azt. Anno amikor iPhone 4-em volt, sok ügyfelem kérdezte, hogy milyen. Mondtam, hogy ilyen szar telefonom még nem volt, de minden más funkcióját szeretem. Megnyugodtak, hogy nem csak ők a hülyék. (Utána jelent meg az IOS 5, ami részben javított az orbitális hibákon) Azóta a legtöbb felhasználó beletörődött az IOS hülyeségeibe, és elfogadták, hogy "az az Apple által elvárt normális működés"
Nagy lódítás volt az is, hogy "az iPhone 6-ot nagyon jó megfogni, kézben tartani, használni," hisz aki fogta, az tudja, hogy kényelmetlen, és csúszós. Nem is értem, hogy ennyi készülék kézbevétele után, ez miért is nem tűnt föl a tesztelőnek. Az iPhone 5-nek valóban tényleg jó volt a fogása, súlya.
Ezzel csak arra próbáltam utalni, hogy a marketingnek óriási szerepe, és ereje van, amivel a tesztelők sem mernek néha szembe menni. A Blackberrynek ez a legnagyobb baja. Túlárazott? Az iPhone-hoz képest nem, de ő nem engedheti meg magának. Nézzük csak. Az iPhone 4S még mindig kapható, és ráadásul drágább is, mint a Leap, aminek az ára pár hónapon belül értelmezhetővé válik. És? Senki sem siránkozik. Megveszik a sokkal gyengébb telefont (minden tekintetben) drágábban. Akkor most drága a Leap, vagy sem? Az androidos gépekhez mérten persze igen. Ja, hogy az egy más erőforrást igénylő rendszer? Ez az, amit nem vesznek figyelembe. Ismétlem, tényleg elbírna egy jobb hardvert a Leap, mert ez manapság már tényleg gáz. -
Zoja™
őstag
válasz
Crafter32 #134 üzenetére
Gondolom giga lenne az a mega... Egyrészt azért, mert az egyszer júzer villogni tud vele. Másrészt ott van az ökoszisztéma, amit az Apple tett a termékei mögé, amivel nehéz versenybe szállni. A jóval nyereségesseb gyártóknak sem jön össze, akkor miért pont a spórolós BB tudná hasonlóképpen megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Asztalos klub
- Elektromos autók - motorok
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest