Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM1
aktív tag
válasz
Napfénysüti #66 üzenetére
Nekem azért fontos a kamera, mivel nincs mellette fényképezőgépem. De ha lenne egy komolyabb, akkor se tudnám mindenhova magammal hordani. Szerintem vagyunk még így páran.
Persze a BB mindig inkább üzleti készülék volt. De ma már ott sem egyeduralkodó. Nálunk a cégben igencsak kifutóban van, az új szériás BB-k nincsenek is az engedélyezett készülékek között (miközben pl. az iphone igen). -
oceanrush
senior tag
válasz
Napfénysüti #66 üzenetére
Engem is hidegen hagy a kamera, de az app kinalat es a kijelzo szamit.
-
oceanrush
senior tag
válasz
Napfénysüti #58 üzenetére
Hiaba jo egy telefon (raadasul az uj BB-k meg csak nem is jok), azt normalisan be kell tudni arazni is (vagy tolni a brutalis marketinget). Nekik ez nem ment, ezert nem erdemelnek sajnalatot. Szerintem.
-
oceanrush
senior tag
válasz
Napfénysüti #55 üzenetére
Erdekes ez a hozzallas, "jo telefon jo oprendszerrel, de tularazott, nekem nem kell, de azert sajnalom is oket".
-
oceanrush
senior tag
válasz
Napfénysüti #41 üzenetére
Ha meg tularazott telefonokat gyartanak, akkor miert sajnaljatok oket?
-
Воланд
titán
válasz
Napfénysüti #45 üzenetére
tok mindegy, hogy mennyibe kerul fuggetlenul, alig szamit valamit az eladasokban.
-
Воланд
titán
válasz
Napfénysüti #41 üzenetére
megneztem uk-ben egy-ket szolgaltatot, az osszes bb ingyen elhozhato nevetseges havidijert. akkor mi is van tularazva? jah, hogy nalunk draga? mert mi aztan rettento nagy piac vagyunk....
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Pentium Gold G5420T Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest