- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Én anno elég keményen utána jártam a dolgoknak, többek között itt MA! fórumon is, olyan emberekkel veséztem ki a témát, akik WP felhasználók és fanok, és az általam nehezményezett (mocskos hosszú) listából nagyon kevés dolgot tudtak megcáfolni, és azt is oly módon, hogy az számomra nem elfogadható (mert gányolással oldható meg a dolog).
Szóval ebből a szempontból nyugodt a lelkiismeretem, ennél jobban csak akkor tudnám megismerni az OS-t ha vennék WP-s telefont, ami nem mostanában fog megtörténni. Tudom én, hogy a Trabantot is meg lehet szokni, szeretni, még fan klubaj is van, én viszont mégsem vágyom rá, hogy legyen egy Trabantom. Anélkül is tudom hogy hulladék. Így van ez a WP-vel is. Nagyon- nagyon komolyan próbáltam a pozitív oldalát nézni, de sajnos több a hibája, mit amit tolerálni tudok. Szenvedni, magamat idegesíteni meg nem fogom.
Te meg légy boldog a WP-vel, az én véleményem (no meg a rideg tények) nem fognak attól változni, hogy "te nem érted"... No Offense -
zord01
senior tag
Pl asszem csak fotókat lehetett mailekhez csatolni, dokumentumokat nem. Vagy volt valami ilyesmi balhé. Ami sztem mocskos szánalmas, üzleti világban meg egyenesen megengedhetetlen.
Meg a továbbított mailek-be nem tudtál beleszerkeszteni.
Meg a RAR-okat sem kezelte mail csatolmányként stb...
A Bluetoot-os bénázásukat meg már nem is említem. Ha "nem érted' akkor járjál utána. -
legiaap
félisten
Tudom, csak nyomatékosítás végett írtam így.
Akkor beszéljünk a töketlenkedésről.
WP-nél nem kis idő volt 70.000 appot elérni, itt meg elég gyorsan odateszik, tessék vigyétek
Megy a harc a Google barátommal, hol a GMAIL-t csesztetik, hol a Youtube nem megy, röhej.
Jönnek nagyon fasza appok játékok, amiket csak mondjuk a Nokia kap meg, mert már mindent felvásárolt.
A Viber is csak azokon megy rendesen.
Újraindulgatási problémák, fagyási gondok vannak a WP8-on. Elvileg jött javítás a 8X-emre, de továbbra is rebootol. WP8 előtt, azért nem jöttek appok, gamek WP7-re mert jön a WP8, most meg még mindig semmi. két kezemen meg tudom számolni, hány app jött ki. Nem tudom merre járnak a fejlesztők.
Nem ezt vártam na.
Itt meg eléggé úgy néz ki a dolog, hogy nem tétlenkednek, amit nem is tehetnek meg, mert asszem ez a Joker kártya amit kihúztak. Ha ez nem jön be, akkor roló. Ezért mindent bele kell adniuk.
Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest