Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Is Skype available for BlackBerry® devices?
If you have a new BlackBerry smartphone powered by the BlackBerry 10 platform, you will soon be able to download and run Skype on these devices. We are working closely with BlackBerry to ensure the Skype for Android app runs great in the BlackBerry 10 environment.Skype még nem elérhet, de hamarosan.
-
SÖ
addikt
Ez benne volt a pakliba, csak azok fikázták, akiknek fogalmuk sem volt miről is van szó valójában. Mondjuk nem a bemutatón múlt, mert még ilyen rosszat nem láttam. Ráadásul a kommunikációi is csapnivaló. Semmi hivatalos infót nem adtak ki a BIS-ről. Legyen kellemes meglepetés a friss húsoknak?
-
SÖ
addikt
Én már rég rájöttem, hogy amit fórumokon írnak, fele sem igaz.
Azt tudtad, hogy pont Magyarországon gyártják?
De ha tényleg ingyenes lett a bis nulla kommunikáció, marketig mellett, akkor a kardomba dölök, hogy lehettek ennyire marhák. Az egész keynotenak arról kellett volna szólni. Ráadásul minden bb-t forgalmazó szolgáltatónak a világban körlevelet kellet volna küldeni. Szerintem pont a befektetők fogják kinyírni a Blackberry-t.Ezt már írtam egyszer, csak senki nem válaszolt. Beígérték az új ingyenes ofline térképet TomTom kartográfiával. Olyan amilyen, de legalább lenne.
-
Szerintem várj még egy hónapot vele..
Mik a visszhangok, milyen bug-ok vannak,..stb.Nekem is nagyon fáj a szívem rá, sha jól tudom itt Deutschlandban Február 20.-tól elérhető, de én március előtt a fent említett okok miatt nem veszek.
Nálunk 2 kell ( egy a páromnak is ) :-D -
blackmajesty
aktív tag
Teljes mértékig megértelek. Én is beszálltam a wp7-be még az elején, sőt, még most is azt nyomkodom (ha épp nem hal meg a kijelzőm), és olvasom is a wp topikot, de inkább csak passzív lakója vagyok. Szóval tudom, hogy min mész keresztül a 8X-el, és elég idegesítő. A wp7 a No-Do előtt elég gáz volt, a marketplace állandóan fagyott pl. Nem jó bétateszternek lenni, de nekem vhogy mindig az tetszik legjobban, ami új, amiben új lehetőségek vannak. Az android valahogy nem hoz lázba, wp8 meg szintén nem elég kiforrott még, és ez a bb10 nagyon pofás, és használhatónak tűnik. De én is várok egy MA tesztet, remélem hamarosan olvashatjuk. Meg az első tulajok reakcióit is érdemes megvárni. Most nem is tudok beleugrani szerencsére, így hát a kivárás és a nyálcsorgatás folyik. Ha pedig mégsem lesz elég jó akkor még mindig ott van a többi rendszer, akkor választok majd onnan.
-
-igu-
veterán
Na de amúgy mit gondolsz a kérdéseimről?
Igaz, nem engem kérdeztél, de kikívánkozik belőlem a válasz: olyan kérdéseid vannak, amire javarészt mi se tudjuk a választ: a BB10-et 2 napja jelentették be, egyikünknek sincs gyakorlati tapasztalata a rendszerrel. Ugyanaz az internet van előttünk is, mint előtted - legalább egy kérdésedre próbálj meg választ keresni a segítségével, önerőből. Ha nagyon nem megy, akkor meg szedd össze egy hozzászólásba az összeset, aztán majd megpróbálunk foglalkozni a nyomoroddal. Mindenesetre kib.szott idegesítő egy figura vagy szerintem.
-
sasa134
addikt
Sztem nem neked szánta, csak félreérthette.
jogosak a kérdéseid, ha eddig nem használtál BB-t, vagy egy másik rendszerről akarsz áttérni. A BB10-el kapcsolatos dolgok jó nagy része nekünk is új, hiszen nincs vele tapasztalatunk. Gyere át IDE itt egyszerűbben választ lehet kapni kérdésekre.
Addig ide is beteszem a BB 2013-as Super Bowl reklámjának pre-verzóját. Nagyon fasza lett szerintem, erről szól a BB!
-
SÖ
addikt
Gdoc, Evernote, Dopbox, stb.
Mac-et használok, nekem az iTunes zenéit huzza be a decktop syc. Amit kijelölök az kerül a telefonra. Zene film, podcast, audiobooks,.
Dokumentumokra ott a natív Documents to Go (exel word) Én úgy csinálom, hogy az asztalon kévő parancs ikonra húzom az összes doksit ami kell, és az bekerül ide. Beállíthatod, hogy az új fájlt ms wold 97-2004-ben v. ms wold 07-2008-ba mentse, exelnél powerpointnál szintén.
Már 3 hete ismerkedem a Blackberryvel. -
SÖ
addikt
Erre gondoltál?
[link]
Nem hiszem hogy külön lesz. Idáig is úgy volt, hogy az adott appra kiírták mivel kompatibilis.
Egyenlőre nem lesz letölthető, ahogy pl. az iTunes, és külön a gépeden futtatható. Az lenne az igazi, de dolgoznak rajta, és egyben kiváltja a desctop syncet is.
-
sasa134
addikt
Nem tudok válaszolni a kérdésedre sajnos.
A Crackberry-t olvasom, a legautentikusabb BB forrás. Ami a hírekben van: "announced"-ként írnak a Skype-ról, a WhatsApp-ról, Gameloft játékokról (klikk) valamint arról, hogy folyamatosan feedeik az Appokat a World-be. Kis türelem, 2 napja van kint a cucc, mire elér Mo-ra, szerintem korrekt képünk lesz az App ellátottságról.
A BB 70e appot portoltatott Androidról, köztük az 1000 legnépszerűbbet - nyilván ezek nem lesznek azonnal hozzáférhetők, tesztelés stb. Én bizakodó vagyok.Itt van több infó az Appokról, klikk
-
sasa134
addikt
Hol nézegetted?
Nem hinném, hogy az appworld.blackberry.com-on minden fent van, sőt inkább az valószínű, hogy ott a régi és új OS-re egyaránt elérhető appok vannak csak fent. A BB10-esek sztem csak telefonon keresztül elérhetők.Az appokról a Crackberry fórumán érdemes olvasgatni.
-
Cathulhu
addikt
Mig a BB felismerte, hogy a legnagybb lemaradasa a market es epp ezert istentelen mennyisegu penzt "kiszort" mar a fejlesztok tamogatasara a QNXuk playbookon tortent debutalasa ota, addig a MS kb lofaszt nem tett, gondolva majd erobol lenyomunk mindenkit, mert desktopon mindenki rank fejleszt. Ez a szemleletbeli kulonbseg ami most kiutkozik. (mas kerdes hogy az app world is hemzseg a minosithetetlen szemettol, talan kicsit jobban is mint a tobbi market, de a szamok a lenyegek).
Nekem nagyon szimpatikus a rendszer es szep a telefon is. A butacska es lassu playbook utan megis kenyelmetlen volt android tabletet hasznalni, annyira termeszetes es magatol ertetodo a rendszer vezenylese gesztusokkal, es orulok hogy vegre a telefonra is eljon. (barcsak a google is felismerne mar es a droid 5 mar gesztusvezerlessel jonne, nem a hulye gombjaival)
De amig ilyen aron van ez a telefon es meg azt is be kellene vallalnom melle, hogy a teljes droidos okoszisztemamat ujra megvasarolgassam a joval dragabb appworldon, addig kizart hogy valtsak. Sajnos. Egy 200 (300) USD koruli arcedulaval azonnal megvettek volna. -
Kashim
őstag
-
daniel909
addikt
milyen összeesküdés elmélet? tényeket írtam le. ugyanilyen dolgokat nem tudnék írni egy WP vs többi rendszer összehasonlításnál, mert az tényleg egyedi ötleten alapul, még csak hasonló filozófiájú rendszer sincsen. ez a BB10 pedig mindenhonnan átvett dogokat, ezt kár is tagadni. viszont így szerintem rettenetes egyveleg lett.
-
-
BiP
nagyúr
16:28: Nem tudom, mekkora ez a fickó (Thorsten), de olyan picinek tűnik a kezében a Z10, mintha 3"-os lenne.
Balance: Anno a Nokia E52-ben is volt már munka/saját profil. De persze gondolom itt azért modernebben van már megoldva.
(#56) jimhun: amikor egyedül volt a képen, akkor is 2m fölé saccoltam, így összehasonlítva meg pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest