- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Lehetne egy kisebb írás a fedélzeti rendszerről? Szerintem nem csak engem érdekelne. Köszi.
-
icemad
nagyúr
Ezzel sem értek egyet. Le is írom miért. Itt elég sok náció él, nagy számban vannak a szegények. Az autók átírása 19 euró, és bármelyik postán vagy trafikban megcsinálják. Szóval sokkal olcsóbb cserélni az egész autót, mint javítani. Nem tagadom, nekem is volt egy olyan évem, amikor havonta másik kocsim volt, pont emiatt. Így érte meg. A műszakit is ugyanúgy meglehet oldani, mint otthon. Jókat szoktam mosolyogni, mikor magyar használtautós oldalakon árulják a holland/német/belga stb autókat, kevés kilométerrel, nyugdíjas házaspártól, garázsban tartott, stb. Azok nagy része széthajtott verda, török /lengyel/román /magyar tulajdonossal. Azért viszik külföldre, mert itt már nem tudnak vele mit kezdeni.
-
icemad
nagyúr
Hollandiában élek, nagy b@szott zöld ország... Papíron... Ezzel szemben mindenki dízel céges autóval jár. Persze 1 ember egy autó. Napi legalább 200 kilométert vezetnek átlagban. Szóval papíron zöldek, a valóságban meg olyan szinten szarnak bele az egész rendszerbe, hogy hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged