Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
mar csak nyolc helyen van tuz, ez egesz jo a ket hettel ezelotti 80 tuzhoz kepest.
vilagosan ment a kampany, hogy tuzgyujtasi tilalom van hetek ota. szokatlan, hogy ki van egve a fu, erre a melegre nem igazan vannak felkeszulve az emberek.
-
proci985
MODERÁTOR
33 fokban itt betiltottak a grillezest, szoval max arrol tudok irni, hogy a csaladban eppen ketfele lapatnelkuli ventit tesztelunk es Scythe Sflex / Sunon / Delta viszonylatban is tenyleg jo a zaj / teljesitmeny aranyuk?
viszont latom pont jok a cuccaid, remelem mi is kapunk egy esot aztan legrillezhetjuk a maradek cuccot. pedig majdnem vettem bolenyhust is, hogy majd jo lesz ket nappal kesobb (aznap tiltottak le a lakossagi grillt)
egyebkent milyen tanyerjaid vannak?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #25 üzenetére
vagy inkabb bombazzuk le a tuzet mert megoldja aka a sved legiero megvedi a katonai repteret
de egyebkent tenyleg durva, ket hete 80 helyen volt erdotuz. az egesz orszagban nincs asztali ventilator raktaron es kb arrol a szintrol beszelunk, amikor egyetlen webshop par napja eladott egy egesz 2000ventilatoros szallitmanyt egyetlen nap alatt, meg a sajat dysonom is mar a nemet raktarukbol jott.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Pete55555 #21 üzenetére
mert erzi, hogy ez a blogout, a mod meg max azert szomoru, mert mar egy hete betiltottak a grillezest mert eg Skandinavia?
egyebkent havazasban -2 fokban grilleztem en is egy szep marciusi napon 2-3 eve. amikor kedden 17 fok volt es napsutes, en bevasaroltam es rakeszultem mindenre, aztan hetvegen meg havazott.
(#22) bitpork: szerintem felreertetted az offot
. nekem gyakorlatilag nem szamit a hozzaszolasaim szama (foleg nem a logouton), szoval egesz egyszeruen csak egy jelzes volt, hogy itt most eppen a skandinav hohullam a tema es nem szigoru ertelemben a grill.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Avicularia #17 üzenetére
ja, tobb varians is van
ajj. merre vagytok most?
en egyebkent imadok nyitott ablakkal aludni es utobbi evekben emlekszem, hogy evi 2-3 ejszaka volt amikor hajnali 4kor is megvolt a 15 fok es nyugodtam mertem ennek a szokasomnak hodolni. iden az utobbi 10 hetbol nyolc es felet nyitott ablaknal kereszthuzatban toltottem. meg a vegen vettem egy dyson am06ot mert egyedul az nem volt lerabolva ventibol az egesz orszagban.
-
proci985
MODERÁTOR
van az a poen, hogy: "a nyar a kedvenc hetvegem", ami vicc norvegia / svedorszag / finnorszag harmasban mindenhol megvan ahogy tudom.
egyszeruen ilyen, hogy 25-32 fok van ket honapig, ez skandinaviaban nem letezik. ertsd, ez igy a normal idojaras.
-
proci985
MODERÁTOR
itt grilltilalom van az orszag egeszeben.
mondjuk 80 helyen volt tuz elozo heten, meg kb egesz skandinavia menjen haza, mert epp olaszorszagnak kepzeli magat. its pretty brutal (avagy lebombaztak az erdotuzet egy helyen kioltani a langokat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Revolut
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest