- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
válasz
Geri Bátyó #18 üzenetére
Na ezt kipróbáljuk.
-
Pedig a hagyma jó dolog. Egyszer próbáld ki ezt, hátha megtetszik:
Többféle hagymát (vörös, lila, póré és fokhagyma) megpirítani, de csak kicsit. Só és bors, más nem kell. Felönteni jóféle sörrel (a legjobb a feketesör, vagy egy nem édes barna) és addig főzni kis lángon, míg teljesen puha a hagyma, utána egy kis tejszín és kész is. Sajtos pirítóssal tálalva fenséges. -
válasz
Geri Bátyó #16 üzenetére
Még nem, valóban. De a hagymától így is sikítófrászt kapok, annyit használ Iza a mindenhez is.
-
-
-
-
pikszel
addikt
Nálunk mindig volt és a mai napig van leves. Csülkös habart bableves, tejfölös gombalaves csipetkével, brokkoli-, és céklakrémleves, hagymaleves pirítóssal, zöldségleves, marhahúsleves, tejfölös krumplileves kolbásszal, stb. Ezek nélkül úgy érzem, hogy létezni sem tudnék.
-
válasz
twollah1976 #8 üzenetére
Ezért szoktuk csak a levest meghagyni neki, mert mindenbe is beleteszi
Meg kell említenem h nekik bevált,, whiskyvel vegyítve konzerválta őket
MOD
(#9) bambano: azért egy jó Jókai bableves...
-
bambano
titán
"A leves már nem is érdekes": sose volt az
-
pikszel
addikt
Tudom, hogy milyen a grízgaluska és hogy készül, anyámé verhetetlen, csak azt hittem, hogy valami levesgyöngy szerű hulladék volt. A vegyes káposztasaláta nálunk fehér-, és lilakáposztából készül, esetleg némi hagyma, csak ezért kérdeztem. A hús egyébként nagyon jól néz ki. Váljék egészségedre!
-
válasz
twollah1976 #5 üzenetére
Anyósom mindenbe a túl sok és a végtelen között rak csípős paprikát. Nem volt rossz, de szerintem ránk már a rendőrségi oszlató nem hat
-
Hátulról a második és harmadik képen ott van. Ruccola, hagyma, lila káposzta, kukorica, paradicsom, szálasra vágott répa volt benne
A rendes grízgaluska evőkanállal van szaggatva. Ez meg olyan volt mint egy kisujj fele és még meg is keményedett -
válasz
twollah1976 #1 üzenetére
Grízgaluska imitációval megküldött
tyúkkacsa leves volt. Semmi extra nem volt azt leszámítva h a grízgaluskák megkeményedtek -
twollah1976
őstag
A leves is megneztem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-roller topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux felhasználók OFF topikja
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged