Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Android-ra pl. nincs egy normális navi... van rá valami nagyon alap gagyi iGO, de mivel nincs optimalizálva nagyon szar. Pl. Galaxy S 2-n akik próbálták írták, hogy az aksit valami 40 perc alatt majdnem leszívja meg nem tölti elég gyorsan az aksit szóval ígyis-úgyis használhatatlan.
Navigon ami elmegy, de nem nyerte el a tetszésemet... próbáltam még a CoPilot-os is annó, az se tetszett...
iOS-re meg nézem van választék bőven pl. iGO Primo ami nálam magasan a legjobb. Ilyen nincs droidra... és szerintem már nem is lesz. Viszont HTC-nek nagyon jó gyári navija van, csak az meg sajnos Magyarországon nem megy, legalábbis múltkor még így volt azt lehet változott azóta...
máyköl: Óóó hát igen, az anyagminőség a másik, ami vicc a Samsung-nál én nem is értem miért nyomatják annyira ezt az irányvonalat. Vékonyság, könnyűség = műanyag. Legrosszabb szerintem, hülye voltam, hogy megint a Samsung-nak adtam a pénzem, de hála istennek megjött az eszem és kijavítottam eme hibát.
Egyébként a Primo 60€, amit még majd le kell nyelnem, de szerintem beruházok, mert iOS úgyis marad egy darabig (max lesz másik telefon mellette). Warez kicsukva.
-
máyköl
veterán
3G eléggé elavult már.
Egy iPhone 4 -et nyúzok már egy ideje, de tegnap vettem egy sima 3G -t eladásra... Nem tudnék rá visszaszokni, borzalmas a kijelzője, a sebessége, stb.
3GS már jobb egy fokkal, de már nem szabad venni I4 alatt, mert úgyis itt van mindjárt az ötös, és kezd tönkremenni a 3G/3GS széria.A hibátlan 2G -k kincsek ma már... De komolyan. 70-80 százalékuk pixelhibás, vagy törött. De jók azok a 2G -k nagyon szerintem, 4-5 éves típus már, de még mindig felveszi a versenyt simán a legjobb okostelefonokkal a piacon.
Keldor Papa: Hihetetlen az a Galaxy S2. Kézbe fogtam egyik nap, majdnem hátast dobtam. Hogy lehet egy 130 ezres telefon ilyen gagyi, ocsmány anyagból? Full műanyag volt az egész, mintha 300Ft. -os műanyagot fogtam volna a kezembe. Még az iPhone 3G -nek a műanyag hátlapjával is 5x minőségibb fogása volt. Elképesztő.
A másik meg az ár. Az iPhone -ok baromi jól tartják az árukat. Még a sima Galaxy S volt a megjelenésekor egy árban az iPhone 4 -el, most pedig kettő Galaxy S -t veszek egy iPhone 4 árából. Ja, és hozzáteszem, hogy a használt-piaci ára azóta nem változott az iPhone 4 -nek. (kb. fél éve). Most egy árban van a Galaxy S2 -vel, de ennek is szerintem lemegy nagyon hamar az ára. A sima I3G -k is már 1 éve tartják a 40-50 ezres használt-piaci árukat... -
keIdor
titán
Net kivételével mindenben jobb, mint az. Két nagy bajom volt vele (meg több kisebb).
Az egyik, hogy nagyon melegszik a telefon, kb. mint egy radiátor 5-ös fokozaton úgy kell elképzelni a melegedést. Rossz fogni, 50°C környékére is felmászhat. A másik meg hogy nincs rá semmi. A Mali-400 miatt csomó játék el sem indult és Androidnál alapból gyenge szvsz az alkalmazáskínálat iOS-hez képest. No meg ez a 9mm alatti vékonyság se a legjobb, már-már kényelmetlen volt szvsz, annyira vékony... mikor leültem vele azt hittem eltörik a zsebemben.Aztán rá kellett jönnöm, hogy ez a Touch-Wiz is gyenge eresztés. Jó-jó, a 4.0 már tényleg szép meg megveri a legtöbb konkurens megoldást (MotoBlur vagy Optimus UI), de még mindig benne van az a tipikus "távol-keleti gagyi hatás". Nehéz elmagyarázni, de
szarbéna az a launcher szvsz.
Egyedül az az internetezési élmény hiányzik, mert abban viszont tényleg jó volt (abban az egyben).Egyedül amit kipróbálnék mellette hosszabb távon az a HTC Sensation lenne. Jól kiegészítenék egymást, ráadásul ez a Sense 3.0 is nagyon jó lett, valami ilyesmi a normális launcher... (bár az kissé több is annál)
Majd ha megint lesz egy kis "felesleges" lóvém talán kap is egy társat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- E-roller topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Napkollektor - csak úgy
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest