- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
BITBOYS
addikt
Ma bejelentik a legújabb csodát
-
máyköl
veterán
Ja, és gondolom lesz 64gigás Szifon is.
-
BITBOYS
addikt
válasz
lsebestyen #38 üzenetére
Visszaadta
mod: utánoz
-
keIdor
titán
Android-ra pl. nincs egy normális navi... van rá valami nagyon alap gagyi iGO, de mivel nincs optimalizálva nagyon szar. Pl. Galaxy S 2-n akik próbálták írták, hogy az aksit valami 40 perc alatt majdnem leszívja meg nem tölti elég gyorsan az aksit szóval ígyis-úgyis használhatatlan.
Navigon ami elmegy, de nem nyerte el a tetszésemet... próbáltam még a CoPilot-os is annó, az se tetszett...
iOS-re meg nézem van választék bőven pl. iGO Primo ami nálam magasan a legjobb. Ilyen nincs droidra... és szerintem már nem is lesz. Viszont HTC-nek nagyon jó gyári navija van, csak az meg sajnos Magyarországon nem megy, legalábbis múltkor még így volt azt lehet változott azóta...
máyköl: Óóó hát igen, az anyagminőség a másik, ami vicc a Samsung-nál én nem is értem miért nyomatják annyira ezt az irányvonalat. Vékonyság, könnyűség = műanyag. Legrosszabb szerintem, hülye voltam, hogy megint a Samsung-nak adtam a pénzem, de hála istennek megjött az eszem és kijavítottam eme hibát.
Egyébként a Primo 60€, amit még majd le kell nyelnem, de szerintem beruházok, mert iOS úgyis marad egy darabig (max lesz másik telefon mellette). Warez kicsukva.
-
darál0w
Jómunkásember
erősen gondolkodom én is...igaz még van ~1 év a hűségből...szal' azt megvárom még...
de már most el kell gondolkodnom...és ugyan ugy, mint te...a HTC és iphone közül fog kikerülni a nyertes.
igaz, hogy kevesebb az app droidon...de ami kell az megvan
3Gn pedig nagyon meguntam már azt a kinézetet...ezért is váltottam egy olcso droidra...mondom probának jo lesz...aztán megszerettem ezt a kis "szrt" és leragadtam
#27) máyköl 3g és gs kizárva...csak a 4 és ujabb jöhet majd szoba
-
máyköl
veterán
3G eléggé elavult már.
Egy iPhone 4 -et nyúzok már egy ideje, de tegnap vettem egy sima 3G -t eladásra... Nem tudnék rá visszaszokni, borzalmas a kijelzője, a sebessége, stb.
3GS már jobb egy fokkal, de már nem szabad venni I4 alatt, mert úgyis itt van mindjárt az ötös, és kezd tönkremenni a 3G/3GS széria.A hibátlan 2G -k kincsek ma már... De komolyan. 70-80 százalékuk pixelhibás, vagy törött. De jók azok a 2G -k nagyon szerintem, 4-5 éves típus már, de még mindig felveszi a versenyt simán a legjobb okostelefonokkal a piacon.
Keldor Papa: Hihetetlen az a Galaxy S2. Kézbe fogtam egyik nap, majdnem hátast dobtam. Hogy lehet egy 130 ezres telefon ilyen gagyi, ocsmány anyagból? Full műanyag volt az egész, mintha 300Ft. -os műanyagot fogtam volna a kezembe. Még az iPhone 3G -nek a műanyag hátlapjával is 5x minőségibb fogása volt. Elképesztő.
A másik meg az ár. Az iPhone -ok baromi jól tartják az árukat. Még a sima Galaxy S volt a megjelenésekor egy árban az iPhone 4 -el, most pedig kettő Galaxy S -t veszek egy iPhone 4 árából. Ja, és hozzáteszem, hogy a használt-piaci ára azóta nem változott az iPhone 4 -nek. (kb. fél éve). Most egy árban van a Galaxy S2 -vel, de ennek is szerintem lemegy nagyon hamar az ára. A sima I3G -k is már 1 éve tartják a 40-50 ezres használt-piaci árukat... -
keIdor
titán
Net kivételével mindenben jobb, mint az. Két nagy bajom volt vele (meg több kisebb).
Az egyik, hogy nagyon melegszik a telefon, kb. mint egy radiátor 5-ös fokozaton úgy kell elképzelni a melegedést. Rossz fogni, 50°C környékére is felmászhat. A másik meg hogy nincs rá semmi. A Mali-400 miatt csomó játék el sem indult és Androidnál alapból gyenge szvsz az alkalmazáskínálat iOS-hez képest. No meg ez a 9mm alatti vékonyság se a legjobb, már-már kényelmetlen volt szvsz, annyira vékony... mikor leültem vele azt hittem eltörik a zsebemben.Aztán rá kellett jönnöm, hogy ez a Touch-Wiz is gyenge eresztés. Jó-jó, a 4.0 már tényleg szép meg megveri a legtöbb konkurens megoldást (MotoBlur vagy Optimus UI), de még mindig benne van az a tipikus "távol-keleti gagyi hatás". Nehéz elmagyarázni, de
szarbéna az a launcher szvsz.
Egyedül az az internetezési élmény hiányzik, mert abban viszont tényleg jó volt (abban az egyben).Egyedül amit kipróbálnék mellette hosszabb távon az a HTC Sensation lenne. Jól kiegészítenék egymást, ráadásul ez a Sense 3.0 is nagyon jó lett, valami ilyesmi a normális launcher... (bár az kissé több is annál)
Majd ha megint lesz egy kis "felesleges" lóvém talán kap is egy társat... -
joey04
titán
áh, szerintem még a következő utáni iPhone is 960*640 lesz. Sőt, ha most valóban megkapja a pletykált 3,7es kijelzőt (ami szvsz lehetne 3.8 is akkor már), akkor az azutáni iPhoneban sem a méret sem a felbontás nem fog változni. az alkalmazások miatt nem lenne rossz ötlet, de ha belegondolok a direkt ipadre szánt alkalmazások kezelőfelülete elég kényelmetlen lenne iphoneon, ezért nem hiszem.
-
keIdor
titán
-
máyköl
veterán
Nagyon rossz az ízlésed...
Ez a tipp az iPhone 5 -ről egy marhaság. Olyan ronda ez a Touch design, nincs fogása, a home gomb borzalmasan néz így ki, ilyet nem csinál az Apple.
Kijön a 4S, az iPad 2 A5 -ös procijával, erősebb hardverrel, jobb oldalsó vakuval, iOS 5 -tel... Ennyi.
-
törölt tag
Még több törött kijelzős szifon lesz ebayen yeah!
-
joey04
titán
válasz
.bableWes #14 üzenetére
A5, új kamera (...8 megapixeles hátsó bevilágítású képérzékelő jelenléte már szinte biztosra vehető. A DigiTimes legfrissebb értesülései szerint az Apple két LED-ből álló, kompakt villanókkal is kísérletezik, melyek beszállítója az Everlight Electronics, az Edison Opto és a Lite-On Technology lehet.), nagyobb kijelzó, új kinézet. Talán több ram.
-
.bableWes
őstag
és ez mivel tud többet mint a 4?
-
danih
veterán
Szerintem ez szép. A hosszúkás gomb is tetszene, jó kis mockup.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Olyan előről, mint egy Down kórós iPhone4.
-
No-kia
addikt
tuti nem ilyen lesz, szvsz nem is váltanak design-t idén
meg ez a kijelző nagyon kajlán néz ki ilyen vékon yperemmel oldalt, ilyet azapple nem adna ki, ami nem harmonikus
-
Gergő_
őstag
Nekem is jobban tetszik, mint az elődje.
-
darál0w
Jómunkásember
nahát...ez tetszik nekem
-
Dany007
veterán
Ha tovább vékonyítottak rajta akkor ...
Bár én úgyis a 7-esre pályázom csak. De nekem már a sima 3G-t is nehéz volt megfogni. Rendszeresen kicsúszott a kezemből. Egyszerűen nincs fogása... Ellenben a 4-es már jobb. Igaz az még csak rövid ideig volt a kezemben. -
Nordic
Közösségépítő
Ez szerintem csak egy ilyen fotóboltos kép, nem hiszem, hogy ez lenne a valós külseje. Majd augusztusban kiderül, hogy néz ki.
-
huntermati
aktív tag
Tényleg elég csúnyácska
-
lsebestyen
addikt
iphone 4S -> Iphone seggeknek?
am ez jó csúnya...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest