- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodrigez
senior tag
Én arra reflektáltam, hogy az erős túlzás, hogy a fogyasztás mára már nem számít. Annyival nem lesz olcsóbb az új 11-es RL széria sem és amikor valaki elgondolkodik költségcsökkentési célzattal egy 11900K vagy 11700K beszerzésén és nem zárja ki a tuningot, akkor igen drága lapot fog hozzá venni, igen drága hűtéssel.
Arról meg nem hiszem, hogy az AMD tehet ha a 449$-os MSRP-vel megáldott 5800X-et idehaza 200e-ért adják. Az a baj, hogy amíg kifizetik ezt is érte, addig a kereskedőnek nem érdeke lejjebb vinni. Bányászláz idején sem az NVidia vagy az AMD tartotta 200e FT-on az 80 ezres 1060-ak meg RX580-ak árát.
-
Televan74
nagyúr
Azért várjuk meg az új Intel széria árazását. Minap láttam egy listát valahol itt a fórumba, ha igaz akkor nem lesz ár előnye már az Intelnek Lapok itt is drágulni fognak.
10700K tényleg jobb áron kapható, mikor számoltam legutoljára lappal együtt is bele fért volna a 5800X árába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- UHD filmek lejátszása
- Delta Force (2024)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest