- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobi28
tag
Komolyan, nem is tudom érdemes-e ide bármit is írni. Azért, hogy megjelenjen néhány AMD (fordított esetben az Intel) hívő és kikérjék maguknak, hogy de ez és ez csak ennyibe és ennyibe kerül és mennyivel jobb és nem fagy és ect... Ez egy bemutató jellegű írás volt, hogy kicsivel több információt kapjon az aki hasonló rendszerbe akar beruházni. Nem összehasonlítás, nem AMD vs. Intel csupán egy egyszerű teszt. Én köszönöm szépen Attilának ezt a bejegyzést számomra igen hasznos volt. Ennyi, pont. Vége. Nem tudom mit kell itt értetlenkedni. Ha én írtam volna ezt a bejegyzést már rég kipucoltattam volna egy moderátorral.
Szánalom ami újabban a ph-n megy és az a vicc, hogy nem is a friss reges újoncok pörögnek rá ennyire egy-egy témára. Emberek, fel kéne már nőni. Akinek nem inge ...
-
Mobi28
tag
válasz
#98593280 #100 üzenetére
"Hmmm, érdekes mód amióta összeraktam az AMD-met, ez november eleje volt, egyetlen egy fagyásom nem volt, mondhatni atombiztos a konfig. A Windows 7 tökéletesen működik."
Tök jó mindenki örül csak ne offold már szarrá kérlek ...
Nekem mikor tervezgettem a gépcserét lépten nyomon a fejemhez vágják, hogy miért nem AM3 mert az milyen jó meg milyen olcsó stb... És? Akkor sem vennék magamnak AMD-t ha fele annyiba kerülne mint most. És ezzel nem azt mondom, hogy az rossz lenne egyszerűen csak nekem NEM KELL! El kell fogadni, hogy van aki a kékeket részesíti előnyben.
-
Mobi28
tag
Gyerekek, miért kell minden írást/topikot Intel vs. AMD topikká varázsolni?
-
Mobi28
tag
"a gyártó csak a legszükségesebb dolgokat mellékeli számunkra: driver CD, hátlapi panel, felhasználói kézikönyv, 3db sata adat kábel és egy molex-sata tápkábel átalakító"
Bizony, egy ház hátlapba szerelhető legalább 4 slot-os usb elosztót/kártyát (nem tudom hogyan hívják) még mellékelhettek volna. De sebaj. Majd veszek bele egy használt pci-s usb 2.0 kártyát. Nemrég 800 forintért láttam az aprón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest