- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android dual SIM okostelefonok
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobi28
tag
Komolyan, nem is tudom érdemes-e ide bármit is írni. Azért, hogy megjelenjen néhány AMD (fordított esetben az Intel) hívő és kikérjék maguknak, hogy de ez és ez csak ennyibe és ennyibe kerül és mennyivel jobb és nem fagy és ect... Ez egy bemutató jellegű írás volt, hogy kicsivel több információt kapjon az aki hasonló rendszerbe akar beruházni. Nem összehasonlítás, nem AMD vs. Intel csupán egy egyszerű teszt. Én köszönöm szépen Attilának ezt a bejegyzést számomra igen hasznos volt. Ennyi, pont. Vége. Nem tudom mit kell itt értetlenkedni. Ha én írtam volna ezt a bejegyzést már rég kipucoltattam volna egy moderátorral.
Szánalom ami újabban a ph-n megy és az a vicc, hogy nem is a friss reges újoncok pörögnek rá ennyire egy-egy témára. Emberek, fel kéne már nőni. Akinek nem inge ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest