- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Bakker Gyuri, annyira tudtam ezt is.. Lehetetlen, hogy Neked nem fizet az AMD
- alulfesz-magletiltás, stb..Ki az aki letiltaná? Hisz kendermagokkal se tud semmi
lizakattila: Szuper kis teszt. Letisztult, érthető mint Aggregátoré volt. Gratula!
-ha majd arra járok (huzamosabb időre..,) meglessük, ok?
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sőt, láttam meg raktam össze kettőt is
Meg simogattam Am3-as procit, hátha fog dorombolni ! Omfg....
Most te mit gondolsz, azt hogy mindenki napi szinten 10 gépet összerak, vagymi? Nem mindenki dolgozik, mozog olyan helyen, hogy ezt tegye, meg nincs is annyi pénze, hogy minden új platformkor váltson. Mi a faxé kell itt vitatkozni hogy melyik a jobb? Veszel amit akarsz és örülsz neki mint majom a .... azt kész..
Nha jóvan én ráhagyom legyél okos. És magyarázd meg mindenkinek, hogy hülye mert ugyanabban az árban hülyék, hogy Intel-t vesznek...
Én kinőttem ezt már, megtanultam ugyanezt az ATI-NV okoskodásban, hogy aki megszokta az egyiket, annak bármit mondhatsz, az úgyse veszi meg a másikat. Nekem pl. tehetnél 3482397423 érvet az NV mellett, nem vennék NV vga-t. Én nem azt mondom, hogy nem vennék AMD-t, de komplett platformváltást tennék, ugyan abban az árban már lehet Intel-t vennék, mert már megszoktam.
Több érvet te sem tudsz az AMD mellett, csak annyit, hogy ugyan abban az árban van, vagy max olyasmi fícsört amit a büdös életbe nem használsz ki.
Számomra az egyetlen pozítiv az AMD terén az integrált VGA-k a lapon.. És kb kifujt..
Nha részemről én befejeztem..
@lizakattila: Sry....
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ámen...
Nekem s939 volt még annó, haveri körben mozog AM2, AM3, és jé, nem jön az hogy most ez a jobb az a jobb, van azt kész, mindenki azt vesz amire pénze van, meg amit rátukmálnak.. Szal ilyen szinten tökmindegy..
@Mobi28: ezt nem értem én se, de nembaj... Vegyünk AMD-t mert az jó !+ még hozzá egy átnevezett NV VGA-t, és teljes a siker.Áh mindegy.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mondjuk én azt lemérném, hogy ténylegesen mennyi, úgy el is hinném. Nem kell isteníteni meg sztárolni se az AMD-t, se az Intel-t, legalábbis szerintem, egyik ebben jó, másik abban.
Én annak a fogyasztási adatnak hiszek, amit pl lemérnek konnektorban, legyen az akár a konnektorból felvett áram mennyisége, az is már többet elmond, mint a leírt adatok, ténylegesen egyforma táp kéne hozzá, az tény, mert másképp nincs túl sok értelme, mivel ugye más a hatásfok.
Szal lehet itt vagdalózni, hogy melyik milyen, és melyik hány wattot fogyaszt, meg mittudomén, úgyis mindenki azt vesz, amit Ő gondol, és akar, aki meg nem ért semmihez, az meg azt vesz amit rátukmálnak (mert az jó címszóval)...
Mellesleg, nekem is volt AMD-m, nem fikázok, csak imádom amikor hasonló kategóriákról vitatkozunk, hogy melyik a jobb, ez is kb e-pénisz nagyság... (Nézdmááár az enyém 50wattot fogyaszt, az enyém meg 45öt, bleeeee.... áh, sose fogom megérteni..)
-
kelzsoca
félisten
Tudom-tudom az árakat
Nyilván aki Intel-t vett eddig az nem szívesen tér át a másik oldalra.
Az AMD processzorok is teljesen rendben vannak, nem is erről van itt szó.
Viszont azért azt be kell látni, hogy az Intel fejlettebb technológiával rendelkezik, fogyasztásban és energiamenedzsmentben is jobbak a kékek processzorai, az AMD-nek is vannak előnyei, többnyire az ár... tehát azt mondom Intel-AMD én így szeretlek
-
WesTM
őstag
Eszem ágában sincs.
Én tökéletesen belátom a 4 mag előnyeit, és hátrányait is.
Félreértés ne essék, ahogy előbb is elmondtam, a phenom II egy nagyon jó processzor, sőőőt.DE!
1.:Hát már bocsáss meg phenomot se sűrűn látok 1.4V alatt, már ha tuningról van szó...
2.: Egy szóval nem mondtam, hogy jobb mint a 4 magos, idézem: "1.3V-on kellemesen mennek 4.2-4.5 ghz-et, így már jócskán tuningolt phenom szinten vagyunk teljesítményben, de fogyasztásban viszont jóóóval alatta."
A fűt, fogyaszt témára, 1.3V-on egy nem túl erős léghűtéssel simán elmegy, és szerintem nem forgatja halálba a villanyórát...
Légyszíves magyarázd meg mi nem igaz ebben az állításban, mert szerintem megállja a helyét.
Jelen esetben mikor a 4 magot kihasználó programok száma még igencsak alacsony, hozzáteszem tisztában vagyok vele, hogy ez növekszik, még mindig bőven-bőven el lehet lenni ezzel a procival, mert ami viszont nem használja, (és még ebből van több) ott nem kicsit gyorsabb az i3. Aztán meg ha kevés lesz, ami nem most lesz, vagy esetleg átfordulunk oda hogy szükséges lesz a 4 mag, rádobok 15 ezret, és 4 magos i5-750em van, ddr3 memóval, cakk um pakk. ÉS akkor teszem fel a kérdést, rosszul jártam? Amd oldalon is kénytelen lesz az ember előbb utóbb a ddr3-ra, és akkor már lap is ecetera, ecetera.
Persze te mint amd-s, és én mint inteles védjük a mundér becsületét, de be kell látni, mindkét oldalon vannak előnyök és hátrányok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest