- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
#98593280 #117 üzenetére
Ha jön egy tök idegen, konkrét elképzeléssel és azt kér, nem erőltetem. Beszerzem amit kér (vagy Ő, nekem mind1), összerkom,telepítem stb..viheti.
Rokonnak, havernak ,ismerősnek olcsó, nagy tuningpotenciáju Intel proci, kitesztelt 24/7-es beállítás.
Iskoláknak (ott hivatalosan, x-y informatikai kft nevében) a legegyszerűbb, de megbízható, többnyire Gigabyte vagy Asrock alapu Intel. - Nem mielőtt kérdeznéd, nem csalás. A cég főnöke jó haverom, s ha nagyobb melós meló van, akkor besegítek nekik. Sajna fixre nem tudnak anyagi és családi okok miatt. Viszont így hol itt-hol ott besegítek.
Szép napot!
-
lipi67
nagyúr
válasz
#19617792 #111 üzenetére
Elég régen felvetődött, mi támogattuk is, csak annyit kértünk, hogy "Ti" határozzátok meg egymás között a különféle opciók paramétereit/követelményeit. Volt 1-2 kósza "terv", de igazából senki sem tett javaslatot, hogy milyen redszer szerint szeretnétek tesztelni. Ha kedved van hozzá, dolgozd ki, gyere át oda és írd meg. (csak hozz még magaddal vkit, hogy ne 1edül kezd, mert úgy unalmas lenne) Részünkről semmi akadálya.
-
lipi67
nagyúr
válasz
#98593280 #100 üzenetére
Utolsó hsz-em nekem is feléd (itt).
Ha idegen jön s kér AMD-t-legyen. Ha kell neki kap, Ő pénze. Ha ismerős kér gépet Intelt mondok neki. Ennyi.Neem. Nekem azt jelenti "ismerem" ha 24/7-ben emberi fesszel megcsinálok vele egy min.50%-os tuningot. Az, hogy alapon stabbillá belőni..nem értem mi benne a csuda. Ha ez az alap, sztem mindenki ismeri..
Erről beszéltem..Ez kevés.. Még jó, hogy működik, ha nem akkor kuka, nem? (vagy user error) Másiok az elváerásaink. Nekem fontos, hogy nagy tuningpotenciája legyen, s azt stabilan tartsa is ha kell, évekig. Az, hogy valami működőképes..alap, nem?
Írtad azt is, hogy összehasonlítani..Miben? Hol? Itt max szintetikus tesztekben tudnád (a procit), az meg..minek. Nem hiszem, hogy örülnél egy super PI, wPrime, Pifast stb..tesztelésnek.. És nem is ad reális képet.
Te kb hazugnak, csalónak neveztél, gondoltam okkal, sok a ropssz tapasztalat.
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #95 üzenetére
Szard le, ez megy. Gorni most mondta, ez a trendi..s nem csak itt. Legyen az Linux vs Win..stb..
A lényeg: Aki elolvasta a cikkedet, érthető, részletes körképet kaphatott arról, ha i3-as rendszert vesz, kb mire számíthat. S asszem ez a fontos, ezért íródott.
Gratula, s köszi mások nevében is a tartalmas beszámolót. -
lipi67
nagyúr
válasz
#98593280 #94 üzenetére
Nem érted asszem: Kvra nem érdekel az érved az AMD mellett vagy az Intel ellen.. Ez van. Nem szeretem és kész. A szövegkörnyezet nem ott kezdődött, hogy sose rakok össze AMD-t, kiemelelése nem fedi a valóságot. Ha nem gond, most nem írnék önéletrajzot, hogy mikor, hol kiknek milyen cégeknek dolgoztam, hidd el, láttam már PC-t. Az, hogy x-x boltokban mennyi am3-as configot raknak össze..megint nem ide tartozik.
"Lehet, hogy jó" --- Senjki nem vitatta, nem ezt mondtam. Magyarázat: Miért hazudnék? Gondolod fabrikált érvekkel beszélem le őket? Akkor nem ismersz. Lószart. S nem eladok-rátukmálok vkire valamit, hanem évekig karban is tartom, nekem se jó, ha szart vesz meg, rohangálhatnék minden héten..neeeeem.LC Power és társai... Tényleg teljesen másról beszélsz és általánosítasz. Mások a szempontok, hidd el. Pont az a lényeg, hogy stabil cucc legyen (még ha drággább is), legyen normális táp, proci és lap alatta stb..Viszont ha hébe hóba játszik, akkor ne vga-ra költsön, ne akarjon 1150-es reapereket a semminek stb..
"Csak másoknak legalább ne szolgáltass téves információt..." Az agyamra mész! Ha azt mondom, hogy x cucc stabil, jó, az téves infó? Nem mondom soha, hogy az AMD szar!!! Érted? Ha azt akar..(mert azért van elképzelésük) akkor majd pici lábaival elmegy máshova és ott azt pakolnak össze neki amit csak akar. Én amit megcsinálok, azt (mint mondtam is) szervizelem stb..nem odahajintom hozzá. Nem mind1.
"Persze azt nem mondod nekik, hogy "elnézést, igazából az AMD-t nem ismerem, nem tudom". Mert az már a hozzá nem értésről tanúskodna. Könnyebb azt mondani "okosan" hogy az AMD "fagy melegszik és instabil" és a tudatlanok, akiknek Te vagy a "tanácsadó" neked ezt el is hiszik."...... - Beteg vagy, ez tuti.
Milyen jó, hogy Te tudod azt is, hogy kinek mit mondok..-beszarok rajtad..
Tudod, szar helyen élhetsz, szar tapasztalataid lehetnek, szar emberek vehetnek körbe...
Amit írsz..kb 1%-ban se fedi a valóságot, de állíts nyugodtan teóriákat magadnak, látom sose érted meg. Kva nagy szám ám egy amd-s config összerakása..huhh.. ÚTÁLOM az AMD-t Értted? S minél jobban erőltetik, annál jobban. Hiába lehet olcsóbban megfőzni egy krumplilevest (és jól is laksz vele), ha én a babgulyást szeretem..
Meddő vita. Csak tudnám (bár nem érdekel) mi a f@szért benned ez a sok negatívum. Talán 1x venned kéne egy számítógép félét, tuningolgatnát, s lefoglalnád vele magad...Én léptem..sajna annyit hazudtam a sok bugyuta parasztnak, hogy du. 2 helyre mennem kell még..(máshol rájuk sóztak valamit, s most orvosoljuk) -Nem!!! Én nem boltban melózok (sajna). S igen, ha úgy lenne, ha kell a vevőnek, én AMD-t is összepakolnék nekik. Viszint míg maszekban itthon keresnek meg, addig ..neem.
Ja! Azért egy normális pillanatodban ülj már le és olvasd vissza ezt: "Persze azt nem mondod nekik, hogy "elnézést, igazából az AMD-t nem ismerem, nem tudom". Mert az már a hozzá nem értésről tanúskodna. Könnyebb azt mondani "okosan" hogy az AMD "fagy melegszik és instabil" és a tudatlanok, akiknek Te vagy a "tanácsadó" neked ezt el is hiszik."...... -
lipi67
nagyúr
válasz
#98593280 #92 üzenetére
Ok, akkor máshogy mondom. Először is: Nem személy szerint Neked címeztem,(ok, ez hiba volt, hogy a hsz-edre ment a válasz).
Viszont: Itt nem arról van szó, hogy ki mit használna ki, és azt a teljesítményt milyen gép összerakásával hozza ki a legolcsóbban stb..Ha az lenne, hogy u.annyi pénzért AMD vagy Intel..de itt szó sincs erről. (ha az lenne akkor az emeberk 99%-nak a jelenlegi gépüktől lényegesen szarab gépük lenne, hisz kva kevesen használják ki..-ill. játékra, de aki ezért vesz drága gépet.tegye)
Gondolom Te se szem.szerint Nekem szántad a hszt. Én is kipróbáltam már mind2 oldalt bő 15 év alatt..s 1-2 hetente befut egy AMD-s meló, nem erről van szó. Azt is aláírom, a mostani AMD-s rendszerekkel nem vagyok naprakész sem, de 1xüen nem érdekel. Ha gépjavítás..megteszem mert kell a pénz, de új gépeknék én sose rakok össze AMD-t, le is beszélek mindenkit róla, mert én nem szeretemÉpítsen neki (potenciális vevőnek) más. Így inkább matradnak az Intelnél. Azt meg döntsem már el én, hogy mi tetszik, miben bízom, mi szimpatikus. Ha 100FT-ért lesz majd kendermagos AMD..akkor se veszek, ez tuti, u.úgy mint ahogy sose lesz Kolompár nevü ismerősöm se..
Én, s az itt hszólók se járogatunk AMD-s topikokba fényezni az Intelt, itt is csak ez kellett volna..
-
lipi67
nagyúr
válasz
#98593280 #88 üzenetére
Ezt elhiszem Neked, de őszintén..Ki a kukit érdekel most itt AMD?Kvra nem értem. A cikk nem AMD vs Intel vitáról szól, s aki írta, eszébe sem volt hasonlítgatni őket. Biztos van rá topik, hogy x-y azon vitázzon, hogy Intel vagy AMD, ez ..ez nem az. Kár lenne ebbe az irányba elvinni a hsz-eket. Pl. Ha vki most akar i3-ast venni idejön, s nézi, ki mit ír róla. Erre csak tallóz-tallóz, mert lassan több a szutyok AMD-s vonatkozás. Szeretitek, szeressétek, de AMD-s cikk vagy topik folytán, itt keveseket érdekel. Ha meg igen, keres arra megfelelő topikot. Szegény Attial ha tudta volna, meg se írja, illetve elküldte volna priviben..
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #77 üzenetére
Hát..sajna mostanában ez van. Remélem 1x minden rendbe jön.
Akkor majd leülünk 1 láda sör mellé, és ajemdé procikat füstölünk el -
lipi67
nagyúr
Bakker Gyuri, annyira tudtam ezt is.. Lehetetlen, hogy Neked nem fizet az AMD
- alulfesz-magletiltás, stb..Ki az aki letiltaná? Hisz kendermagokkal se tud semmi
lizakattila: Szuper kis teszt. Letisztult, érthető mint Aggregátoré volt. Gratula!
-ha majd arra járok (huzamosabb időre..,) meglessük, ok?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest