- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Depression #86 üzenetére
Hát, hiába kisebb mégis újabb... Az újaknak meg mindig megkérik az árát.. :\
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sőt, láttam meg raktam össze kettőt is
Meg simogattam Am3-as procit, hátha fog dorombolni ! Omfg....
Most te mit gondolsz, azt hogy mindenki napi szinten 10 gépet összerak, vagymi? Nem mindenki dolgozik, mozog olyan helyen, hogy ezt tegye, meg nincs is annyi pénze, hogy minden új platformkor váltson. Mi a faxé kell itt vitatkozni hogy melyik a jobb? Veszel amit akarsz és örülsz neki mint majom a .... azt kész..
Nha jóvan én ráhagyom legyél okos. És magyarázd meg mindenkinek, hogy hülye mert ugyanabban az árban hülyék, hogy Intel-t vesznek...
Én kinőttem ezt már, megtanultam ugyanezt az ATI-NV okoskodásban, hogy aki megszokta az egyiket, annak bármit mondhatsz, az úgyse veszi meg a másikat. Nekem pl. tehetnél 3482397423 érvet az NV mellett, nem vennék NV vga-t. Én nem azt mondom, hogy nem vennék AMD-t, de komplett platformváltást tennék, ugyan abban az árban már lehet Intel-t vennék, mert már megszoktam.
Több érvet te sem tudsz az AMD mellett, csak annyit, hogy ugyan abban az árban van, vagy max olyasmi fícsört amit a büdös életbe nem használsz ki.
Számomra az egyetlen pozítiv az AMD terén az integrált VGA-k a lapon.. És kb kifujt..
Nha részemről én befejeztem..
@lizakattila: Sry....
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ámen...
Nekem s939 volt még annó, haveri körben mozog AM2, AM3, és jé, nem jön az hogy most ez a jobb az a jobb, van azt kész, mindenki azt vesz amire pénze van, meg amit rátukmálnak.. Szal ilyen szinten tökmindegy..
@Mobi28: ezt nem értem én se, de nembaj... Vegyünk AMD-t mert az jó !+ még hozzá egy átnevezett NV VGA-t, és teljes a siker.Áh mindegy.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mondjuk én azt lemérném, hogy ténylegesen mennyi, úgy el is hinném. Nem kell isteníteni meg sztárolni se az AMD-t, se az Intel-t, legalábbis szerintem, egyik ebben jó, másik abban.
Én annak a fogyasztási adatnak hiszek, amit pl lemérnek konnektorban, legyen az akár a konnektorból felvett áram mennyisége, az is már többet elmond, mint a leírt adatok, ténylegesen egyforma táp kéne hozzá, az tény, mert másképp nincs túl sok értelme, mivel ugye más a hatásfok.
Szal lehet itt vagdalózni, hogy melyik milyen, és melyik hány wattot fogyaszt, meg mittudomén, úgyis mindenki azt vesz, amit Ő gondol, és akar, aki meg nem ért semmihez, az meg azt vesz amit rátukmálnak (mert az jó címszóval)...
Mellesleg, nekem is volt AMD-m, nem fikázok, csak imádom amikor hasonló kategóriákról vitatkozunk, hogy melyik a jobb, ez is kb e-pénisz nagyság... (Nézdmááár az enyém 50wattot fogyaszt, az enyém meg 45öt, bleeeee.... áh, sose fogom megérteni..)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #30 üzenetére
Így van... Még mielőtt más meg írná, hogy nem mindenki tuningol, sztem egy izmosabb vga-val simán elbánik a proci még tuning nélkül is. Gondolok itt akár egy 5750-re vagy egy 5770-re. 58xx-et felesleges mellérakni, úgyis tuti 100%, hogy procilimites lesz.
Szal sztem, aki olcsó gépet akar, annak bőven elég, főképp ha pl. jáccani sem akar, akkor elég az a VGA is, ami a prociban van. Ha meg játszani akar, akkor meg rak bele valami combosabb vga-t, és még tuningolni sem kell, tuninggal meg van még tartalék is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #26 üzenetére
Nha igen, sokszor győz a kíváncsiság. Ha mstost raknék vmi újat össze, lehet én is i3-at raknék. Am3 már sokmindenkinek van, i3 meg annyira nem, meg sztem ettől függetlenül, játékokhoz HT-vel még ez is bőven elég lehet...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jó, hogy csak írtál róla, bár csak átszaladtam rajta. Ugye az eredményekről már nagyjából tudtam.
Jó kis írás lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest