Hirdetés
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
Eszem ágában sincs.
Én tökéletesen belátom a 4 mag előnyeit, és hátrányait is.
Félreértés ne essék, ahogy előbb is elmondtam, a phenom II egy nagyon jó processzor, sőőőt.DE!
1.:Hát már bocsáss meg phenomot se sűrűn látok 1.4V alatt, már ha tuningról van szó...
2.: Egy szóval nem mondtam, hogy jobb mint a 4 magos, idézem: "1.3V-on kellemesen mennek 4.2-4.5 ghz-et, így már jócskán tuningolt phenom szinten vagyunk teljesítményben, de fogyasztásban viszont jóóóval alatta."
A fűt, fogyaszt témára, 1.3V-on egy nem túl erős léghűtéssel simán elmegy, és szerintem nem forgatja halálba a villanyórát...
Légyszíves magyarázd meg mi nem igaz ebben az állításban, mert szerintem megállja a helyét.
Jelen esetben mikor a 4 magot kihasználó programok száma még igencsak alacsony, hozzáteszem tisztában vagyok vele, hogy ez növekszik, még mindig bőven-bőven el lehet lenni ezzel a procival, mert ami viszont nem használja, (és még ebből van több) ott nem kicsit gyorsabb az i3. Aztán meg ha kevés lesz, ami nem most lesz, vagy esetleg átfordulunk oda hogy szükséges lesz a 4 mag, rádobok 15 ezret, és 4 magos i5-750em van, ddr3 memóval, cakk um pakk. ÉS akkor teszem fel a kérdést, rosszul jártam? Amd oldalon is kénytelen lesz az ember előbb utóbb a ddr3-ra, és akkor már lap is ecetera, ecetera.
Persze te mint amd-s, és én mint inteles védjük a mundér becsületét, de be kell látni, mindkét oldalon vannak előnyök és hátrányok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Padavan firmware
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini PC
- Gitáros topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" A2251 2020 4xTB3
- DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2 21 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest