- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miért, raksz össze AMD-t? Azt mondtad nem, mert ha vki azt akar, akkor Te elküldöd őket. Bár ha kell a pénz, akkor lehet hogy mégsem küldöd el őket? Hanem rábeszéled az Intel-re? Valószínűleg csak pozitív jelzőket használsz az Intellel kapcsolatban, AMD-re még véletlenül sem mondasz semmi rosszat. LOL. Szerinted én ezt elhiszem?
Mivel az AMD-t saját bevallásod szerint sem ismered, csak "fabrikált" érvek jöhetnek szóba.
Stabil cucc. Hmmm, érdekes mód amióta összeraktam az AMD-met, ez november eleje volt, egyetlen egy fagyásom nem volt, mondhatni atombiztos a konfig. A Windows 7 tökéletesen működik. Még nem kellett "szervízes" kollégát hívnom
Egyébként bocs, de az általad használt:
"kvra", "szart vesz meg" -> ez szerinted az AMD. és "Tudod, szar helyen élhetsz, szar tapasztalataid lehetnek, szar emberek vehetnek körbe...", " f@szért"
..és hasonló szófordulatok és kifejezések miatt úgy döntöttem nem óhajtok veled a továbbiakban eszmecserét folytatni. Ne haragudj, de nem indokolom meg miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- ASUS ROG Ally
- Battlefield 6
- 10 éve regisztráltam
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nintendo Switch
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest