- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
#98593280 #100 üzenetére
Utolsó hsz-em nekem is feléd (itt).
Ha idegen jön s kér AMD-t-legyen. Ha kell neki kap, Ő pénze. Ha ismerős kér gépet Intelt mondok neki. Ennyi.Neem. Nekem azt jelenti "ismerem" ha 24/7-ben emberi fesszel megcsinálok vele egy min.50%-os tuningot. Az, hogy alapon stabbillá belőni..nem értem mi benne a csuda. Ha ez az alap, sztem mindenki ismeri..
Erről beszéltem..Ez kevés.. Még jó, hogy működik, ha nem akkor kuka, nem? (vagy user error) Másiok az elváerásaink. Nekem fontos, hogy nagy tuningpotenciája legyen, s azt stabilan tartsa is ha kell, évekig. Az, hogy valami működőképes..alap, nem?
Írtad azt is, hogy összehasonlítani..Miben? Hol? Itt max szintetikus tesztekben tudnád (a procit), az meg..minek. Nem hiszem, hogy örülnél egy super PI, wPrime, Pifast stb..tesztelésnek.. És nem is ad reális képet.
Te kb hazugnak, csalónak neveztél, gondoltam okkal, sok a ropssz tapasztalat.
-
Gorneck
legenda
válasz
#98593280 #100 üzenetére
Nem akarod befejezni? Van privát.
Vkit kurvára nem érdekel, hogy nálad másnál mi van AMD fronton...ő az intelt szereti/kedveli/benne bízik, akkor azt el kell fogadni és nem szenvedni rajta meg győzködni az illetőt...kicsit unalmas...arról nem is beszélve, hogy az egész egy olyan hszből indult ki amit egyesek félre értettek... -
Mobi28
tag
válasz
#98593280 #100 üzenetére
"Hmmm, érdekes mód amióta összeraktam az AMD-met, ez november eleje volt, egyetlen egy fagyásom nem volt, mondhatni atombiztos a konfig. A Windows 7 tökéletesen működik."
Tök jó mindenki örül csak ne offold már szarrá kérlek ...
Nekem mikor tervezgettem a gépcserét lépten nyomon a fejemhez vágják, hogy miért nem AM3 mert az milyen jó meg milyen olcsó stb... És? Akkor sem vennék magamnak AMD-t ha fele annyiba kerülne mint most. És ezzel nem azt mondom, hogy az rossz lenne egyszerűen csak nekem NEM KELL! El kell fogadni, hogy van aki a kékeket részesíti előnyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Synology NAS
- Asztrofotózás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest