- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
andy19770128
aktív tag
válasz
SunMount3r #60 üzenetére
Itt az asrock esetében a T48em1 ről beszéltek?
-
djyuri
őstag
válasz
SunMount3r #55 üzenetére
Értem
A kisebbik asrock 30-at visz sajna.
Relatív szerencse,hogy nem 4k-ra kérik a média gépeket tőlem. Már csak ha a pénz arányát nézzük is nem lenne reálisA hibrid cuccot itt a fórumon láttam. Mégpedig annál a cikknél tárgyalták ki,ahol volt egy részletes leírás a hdmi szabványokról, hogy nincs is ilyen,hogy 1,2-1,3-1,4-2,0... Hanem normal speed, high speed, extra high speed van. Ott kerültek szóba azok a 4k tv-k,amik a PS4-hez hasonlóan tudnak upscale-elni.
Inkább jó lenne kideríteni,hogy az általad linkelt j4-es lap megbírkózik-e a 60fps videókkal is
Magamnak lehet egy olyan lap kéne akkor. -
djyuri
őstag
válasz
SunMount3r #42 üzenetére
Azt tudtam eddig, hogy a "4K x 2K " az X 2K miatt valami hybrid "csalás" És csak a speckó 4k upscale-s tv-k esetén tudja a TV duplázni "valahogy", tehát 60 "villanást" mutatni a szemednek.
A J3-as széria egy dedikált (alap 1050 2GB) videókarival elvitte a 4k-t 60hz-en. Ezt elfelejtettem megnézni,hogy a 60-70 gigás film az 60 pfs-es verzió volt-e...sry
Az M.2-t azért írtam, mert ezen van M.2, de nincs két rendes VGA csati. Az asrock-on volt 2db vga csati,de nincs M.2 foglalat.
Árarányképzésben ha eleve csak 30hz-et visz,akkor gyengébb. Akkor nem kerülhet 30ezerbe.
-
válasz
SunMount3r #48 üzenetére
Tudom, nem egy MadVR alapanyag, ez teny. De nem mindenkinek van szuksege erre, pl. nekem sem.
En elvagyok LibreELEC-kel egy fullHD TV-n.
Az viszont jol jonne, ha egy 4K-s videot is le tudnek jatszani, amit pl. telefonnal, vagy kameraval vettem fel.
Nyilvan kompromisszumos, mint minden, amibe kozel 4 eves hardvert raknak. -
djyuri
őstag
válasz
SunMount3r #40 üzenetére
Asrock 60hz? Nem nem tudja. Tudom, vettünk.De legalább a 30hz megvan és nem csak a 24hz.
Ez se 16-os PCI-e.... Csak nem a marketingnek kellene hinni. A foglalat hossza 16-os. De csak 4x-es a tüskemennyiség. Bár ehhez a cpu-hoz az is bőven sok. (tudom, kipróbáltuk az asrock-ot....)
M.2-re ott a pont
Ehhez mindenképpen média gép esetén dedikált vga illik. Én az asrock gépre is ezt mondanám, bár annak van DVI+HDMI verziója, de akkor is 30hz az kevés. Én a 60hz-et is keveslem FHD-ban,de ezt hagyjuk.
Olcsónak...Igaz. M.2 miatt a gyengébb vga egálba van az asrock-el szemben. De ennyi. 20-23k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest