- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz <Adamsky> #19 üzenetére
Szép nem szép, irónia, ez ilyen műfaj.
Te kezdted a viccelődést.
Ja és ha jobban megnézzük, még a beltérben is található formai utalás a Manta orrára
Rögtön 2-3-at találtam, sose kívántam rá Opelre, főleg nem Peugeot-alapokra, de el kell ismernem , hogy ez formatervileg nekem bejön
SUV-okat meg alapvetően a magas építésmód miatt kedvelem, plusz munkám során hasznosabb a jobb kilátás. Így én bármennyire is ellenkezek magammal, egy ilyenbe azért próbára beülnék
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz <Adamsky> #17 üzenetére
Nézd, én a marketing rizsa nélkül is ezt láttam.
Ez az én véleményem, ennyi. Nem kell vele egyetérteni, de számomra egyértelmű áthallás van a két autó között, még ha minimális is.
Látható, hogy a múltbéli irányból merítettek. A retroba fordul sok gyártó. Ez marketing is.
Akit érdekel a design, az látni fogja, akit meg negatívan érint a marketing, az úgy is kitalál valami ellenszöveget .
Nem értesz velem egyet, de nem is kell, viszont fogadd el a véleménykülönbséget.
A többi Mustangos dolog meg engem igazából hidegen hagy. Ott is vannak formai "lopások" saját maguktól.(illetve alapvetően sincs energiám arra, hogy arról győzködjek valakit, amit a vak is lát, és az autózás foglalkozó szaklapok is )
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla