- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Mert nem lesz olyan trendi. Ha a konkurencia jól meglovagolja a történteket, indít egy olyan kampányt hogy "átbaszni a vásárlódat nem trendi". És ha a hangadók elkezdenek elforduni tőle, akkor le fog gyűrűzni a "nem trendi" szlogen az agyhalottak szintjére. Nem fogják ezt választani, mert egyre többen kiröhögik őket.
-
Somatom
veterán
Szerintem meg igen. Több topikban is olvastam, hogy iPhone fanok elhagyják a márkát. Sztem ez teljesen rendben van. A Samsung is azt hitte, hogy irányíthatja a piacot, amikor kijött az S6 -tal. Aztán az eladásokból rájött, hogy nem így van, és az S7 -ben gyorsan visszahozott néhány ficsőrt (pl. mikroSD). Az Apple -re is ráfér egy hasonló pofon azért, hogy észhez térjen. A per kimenetelétől függetlenül az Apple mindenképpen vesztese ennek a szitunak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest