- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
borand
aktív tag
Mondjuk nem tudom, hogy a te ismeretségedből hányan vennének Sharp vagy Essential phonet, vagy hallottak-e egyáltalán róla míg Iphoneja van minden 10. ismerősnek vagy a számára még mindig az jelentené az ideális telefont. Tehát a legtöbb ne mis tud az első 2-ről, miközben a X-t a orrba szájba nyomták.
-
unskillful
aktív tag
Persze, ez is abszolút lehetséges. Simán benne van hogy az Apple (Iphone X) hatására lett hirtelen ennyi kameraszigetes telefon. És valószínűleg még lesz is jópár... De akkor ezek szerint az Apple másolta a Sharp-ot és Essential Phone-t, majd a többi gyártó pedig az Apple-t...
Nem igazán ez lett volna a mondani valóm lényege. Szerintem egyszerűen most divat minden gyártóra rásütni, hogy másol, és divat utálni a "notch"-ot. Pedig szerintem nem attól jó vagy egyedi egy egy telefon, hogy van-e rajta kamerasziget vagy nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 07.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest