- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
unskillful #14 üzenetére
De miért kell ahhoz használni, hogy meg tudd mondani róla, hogy ronda?
Rá nézel, nem tetszik.
Olyan, mint pl. autónál, vagy bármi másnál. Ránézel, aztán "fujjj, nem tetszik". -
roli543
őstag
válasz
unskillful #16 üzenetére
Én azt gondolom nem az ördögtől való a notch. Nézzük meg az Iphone X-et, oldalt szinte kávamentes es fenn van a notch ami szükségszerű. Azonban az androidos gyártók erre nem hivatkozhaznak, mert az alsó kávát meghagyják, oda tesznek ujjlenyomatolvasót, ott marad egy leszállópályanyi hely, akár egy qwerty billentyűzetnek is és stb..
a bajom az hogy az androidos gyártak oda teszik mint pl az Apple mert most ez a “trend”. De valójában nem lenne szükség rá. Az új Huawei telefonok pl szerintem aranytalanul csúnyák (személyes vélemény). Na mindegy is, nekem nincs bajom a notch-al ha valóban szükségszerű használni.
És igen, a gyártók az Applet másolják mert az az ismertebb gyártó. Sajnos ez van. -
SkyLine3000
addikt
válasz
unskillful #16 üzenetére
Már többször leírtam, de sztem baromi idiótán néz ki, ha elfordítasz egy noccsos telót és játszol vagy filmet nézel rajta és balról belelóg az a szar... Én biztos, h a büdös életben nem veszek ilyen vackokat. Bár, mire én új telót akarok majd venni, már rég nem lesz sehol sem a noccs... Jön majd helyette újabb ökörség. Ha az Apple is úgy akarja...
Persze az is valószínű, h Átlag Istvánt és Átlag Erzsikét mindez nem érdekli. Azt sem tudnák, miről beszélünk itt. -
Juhaszatti
addikt
válasz
unskillful #14 üzenetére
Párom nagy almafan, de nagyon nem tetszik neki a notch, és ezért sosem venne X-et. Pedig nem sok köze van az ilyen és ehhez hasonló fórumokhoz.
Szerintem abszolút szubjektív, minden társadalmi csoportban van aki csúnyának tartja, van aki elfogadja, és van aki kifejezetten örül neki. Még itt a fórumon is akad mindegyikből.
Hasonlóan megosztó mint a Sony kocka designja, csak annak több rajongója volt itt is. -
roli543
őstag
válasz
unskillful #14 üzenetére
Azt azért kétlem... ugyanis az Apple után érkeztek ezek a készülekek jóval... a MWC-en sok telefon full béta állapotban volt még. Biztos vagyok benne, hogyha az Apple nem csinálja meg, akkor most vitáznánk-e a notchon... Sharp és Essential Phone után érdekes mód nem mentek az emberek...
ráadásul a kampanyuk ezeknek a gyártóknak az, hogy kisebb, jobb, szebb a notch mint az Apple-nek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest