- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Én ezért megyek általában a bang-for-buck sweet spot-ra(ami az esetek 90%-ában közép- vagy felső közép kategóriában található az adott generáción belül) - bár mostanság nem foglalkozok sokat azzal hogy mennyiért lehet később eladni, mert az esetek nagy részében családon belül vagy a baráti körben adom tovább a levetett HW-eimet, nyilván a feltétlen szükségesnél nagyobb bukóval.
-
Kansas
addikt
Aki rossz áron vett, az meg nem tud, mert nem tudja annyiért eladni, hogy megérje neki a váltás...
@(#24) b.: nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy azért kell csak DLSS, hogy legyen mit csinálni a Tensor magokkal, mert másra(consumer/gamer szempontból) nem jók, de a marketing épített rájuk(is). Nem rég még az volt a hír, hogy a DLSS halott, és az NVidia elindult egy, a RIS-hez hasonló irányba helyette... aztán alighanem rájöttek, hogy úgy nem lehet eladni, mennyire kúlak a Tensor magok, amik a HW támogatás ellenére is több fps-t buknak az eljáráson, pedig az eredmény gyakran így sem valami fényes...
A DLSS2 valamivel jobbnak tűnik, de én azért megvárnám, míg 3rd party teszterek élesben(in-game) is ki tudják próbálni és írnak róla. Igaz, engem utána se fog érinteni, mert egyik videokártyám se támogatja(RX5700XT, GTX1650). -
persze ilyen szempontból ez igaz, ennek idő és rengeteg pénz kell.
Ugye az az igazi ha egy játékba már az alapoktól beleépítik, a meg 2-3 év , lásd Control..Az igazán nagy áttörés most fog jönni az új Dx 12 bevezetésével,de ezzel az RTX kártyák életciklusa szépen kitolódik, hisz az egyetlen hardver a piacon jelenleg ami teljesen támogatja az érkező új Dx 12 szolgáltatásait. Ha ezt megfűszerezed a DLSS 2.0 val marketing ide vagy oda azért egyre jobb vételnek tűnik némelyik RTX kártya. ( persze nem mind) -
Azért egy 450-750mm2 terjedő GPu-t , aminek drága a gyártása,nehéz nem marketing célra felhasználni,hisz ezért is lett ilyen hatalmas és brutális, mert a felépítését ennek szentelték és 3 éve lassan kizárólag náluk elérhető gaming célra a technológia .hülyék lettek volna nem erre építeni, hisz elég merész húzás. Nem igazán dolgoztok vagy értitek hogy működnek az ilyen jellegű cégek . ha nem lehetett volna erre építeni az egészet akkor nem lenne a mai napig raytracing képes hardver a piacon. Én más területen, de ebben dolgozok 10 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest