- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szöveget én nem figyeltem, mert most hang nélkül tudtam csak nézni. Az OPPO oldalán nem láttam arra utalást, hogy van MTK verzió, ami nem zárja ki azt, hogy nincs, de azt sem, hogy hülyeséget beszél a csajszi.
janeszgol:
Láthatóan le van véve a fényerő. Legalábbis elég csúnya lenne, ha ez a max. Én használtam (/használok) már néhány nem amoled kijelzőt, ami szuperül látszik napfényben. Természetesen max. fényerőn. Csak akarni kell, és meg lehet oldani.Függetlenül az amoled előnyeitől.
-
törölt tag
Minden OPPO hírnél annyian lepődnek meg az árazáson... "Mindig" vastagabban fogott az a cerka, de szerintem nem csinálnak rossz telefonokat.
Kisebbik verzió lenne érdekes, de szerintem túl nagy a különbség a két telefon között akksiban. Én személy szerint ebben a kategóirában MTK -nak jobban örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Mikrotik routerek
- Interactive Brokers társalgó
- E-roller topik
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest