- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
srq2
csendes tag
Biztos h a samsung sd845? Mert nekem ugy tunt euban csak exynost lehet kapni aminek a 3d teljesitmenye szerintem nem eri el a tavalyi snapdragonet.. Legalabbis ha valaki szeret emulatorokkal jatszani pl dolphin. En ezert nem merek s9et venni hiaba tetszik. Nekem perpill fontosabb a jatek mint a kamera. Arrol nem beszelve h nagyon jo az amoled csak szinten nem jatekra mivel ott az allando elemek pl pontszam eletero v barmi ami nem mozdul hamar orokre resze marad a kijelzonek. Az aksi sztem huzza addig mint g6 hiszen az sd845 kevesebbet fogyaszt mint a 821 es ezt igerik a kijelzonel is. Mivel a g6 mar tavaly is tavalyi belsot kapott ez most sokkal ujabb telo a chipset miatt. Ja most latom azt irtad verza
oke de az csak usa nem? Vagy lehet itt is hasznalni vagyis nemetbe? Mert ak lehet beegetem inkabb a kijelzojet
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged