Új hozzászólás Aktív témák

• jegesib

aktív tag

válasz zsoltiz #1458 üzenetére

Na mondjuk ez így korrekt ahogy leírod mi rossz neked.
    Nekem sosem volt saját androidom, cégeseket használtam/használok, rövid ideig (havonta 1 hétig, akkor is csak telefonálásra), így nem is használok back gesztust, őszintén nem is tudtam h van ilyen (lehet az én telom még nem is tudja -SE-), nem ez az oka a kis készülék utáni rinyának. Egyszerűen kényelmesebben biztonságosabban használható sztem. Zsebre vágom gond nélkül, de számomra fontos funkciókat elérem kicsi kijelzőn is (mail, csetek, jelszavak, tudok vele fényképezni, naptár, zene, sok zene, még több zene, navigáció, apple pay, banki dolgok, jegyzetek, hébe hóba klotyón átfutni a netet, de bevallom legritkább esetben nézek videót rajta (valszeg a méret miatt egyébként is élvezhetetlen), tartalmat fogyasztani vagy tv-n szoktam, vagy laptop vagy ipad. Így egyáltalán nem szembesülök a te problémáiddal, az egyetlen amikor tapasztalom a kevés memória létét, amikro a régi safari tabokat megnézem és újratölti azokat, de az sem zavar igazán, mert kibírom h újratöltse, az esetek nagy többségében csak azért nyitom meg h bezárogassam őket :D Valszeg ugyenezen okból nem hiányzik a sokak által hiányolt 120Hz sem. Nincs igényem rá, se tévén, se monitoron, se laptopon

Új hozzászólás Aktív témák