Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
Attól függ, nálad miben merül kiaz okostelefon.
Nálam abban meról ki, hogy:
-internetet böngészem (ez kb 40% az üzemidőből)
-e-mailt olvasok 4 fiókban
-telefonálok, SMSezem
-9gag
-facebookozom
-.doc .xls és .pdf dokumentumokat nézek és módosítok és megosztok (email-ban vagy messengerben)
-fényképezek (ez a leggyorsabb backup az automata onedrive-val) és fényképeket osztok meg (email-ban vagy messengerben)
-twitterezem
-zenét vagy TED előadásokat hallgatok (WiFi esetén nézek)
-amikor sorba kell állni (pl. hivatalokban) és nincs türelmem olvasni, hülye ugrálós játékokkal játszomErre bőven elég az én WP-s telefonom, de egy átlagos Droid vagy egy iOS ezköz is. Az átlagfelhasználók ennél többet nem csinálnak és akármennyire nehéz a "power user"-eknek elfogadni, de ők tartják fenn az gyártókat, az ökoszisztémákat, a fejlesztőket.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
alevan
őstag
2, azaz kettő hetet bírtam vele. Utáltam, hogy ha épp meguntam a launchert, akkor nem tudtam lecserelni. Utáltam az icon packet.....
Ez még mindig a felhasználók 1%-a.
Irodában van 1 BB, 2 WP, egy featurephone és 5 Droid. A négy droidos közzül ketten szinte csak telefonálásra és facebookra használják, egy kolléga butafont csinált belőle az üzemidő miatt és keten töltenek le rá alkalmazásokat és használják okostelefonnak. De ők sem olyan szintem, mint amiről te beszélsz.
Egyszerűen minimálisak ezek az igények. Akik erre vágynak, tessék leülni, fogni az AOSP-t és beleintegrálni.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
alevan
őstag
válasz szabi__memo #81 üzenetére
Én annyit szűrök le, hogy szinte minden mainstream, könnyen elérhető gyártó ezt csinálja és a Google engedi nekik.
-
alevan
őstag
Ez egy 5.0.1 frissítésnek is kevés.
Ellenben kollégám Samsung S4-ese pár hónapja kapott lolipopot, azóta fagy és akadozik. Asszem ha megkapja az M-et, akkor diavetitésre is alkalmas lessz. Vajon ezen problémákkal nem szándékoznak foglalkozni? (a frissítési rendszerre gondolok...).
Mittomén, megoldani Linux módra (kernel frissül, újdonságok bekerülnek, gyártóspecifikus cuccok és driverek maradnak amíg az nem akar frissíteni).
(#11) catroot Peddig ott is ez volt. A Windows alapértelmezettként mellékelte saját, nem szabványkövető böngészőjét és tolta az ActiveX-et. A Google az Androidon tolja a Chrome-ot a saját sepicifkus és nem szabványos kiterjesztéseivel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest