Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
La Magra
tag
Üdv,
Tudtok ajánlani olyan watchfacet, amelyikben értelmezhető méretben látszik workout közben az óra?
Az alapértelmezettnél ember legyen a talpán, aki látja workout közben, hogy mennyi az idő...
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Szóval Amazfit Band 5-ről van szó.
A ZEPP alkalmazás nekem inkonzisztensen mutatja az alvás analízisét. Ami azt jelenti, hogyha belemegyek a részletekbe, akkor nem az aznapi éjjeli adatokat mutatja, hanem a megelőző éjszaka adatait.
Például: a mai (2021.06.23-ról 24-re éjjel): a főképernyő:
Viszont, ha belemegyek a Sleep score részletekbe, ezt látom:
Ez az alvás nem a ma éjjeli alvást mutatja, hanem a megelőző napit, ami 2021.06.22-ről 23-ra éjjel volt. Látszik is a kiírt dátumból. Tehát nem a 2021.06.23-ról 24-re történtet mutatja. Az is látszik, hogy eltér a kettő.
Sajnos mindkét nap éjjel 2 körül feküdtem le, lehet hogy ez zavarja össze az appot? Lehet, hogy úgy van leprogramozva, hogy nem a legutolsót jeleníti meg, hanem azt ami az előző napon indult. Jelen esetben ma 24-e van, és veszi a 23-án indult alvást, ami - miután mindkét nap éjfél után feküdtem le - akkor az előző napi alvás lesz, nem a legutolsó.
Nálatok jól működik?
MÁS: Hogyan tudok belemenni régebbi dátumok alvás analízisébe?
Van-e olyan app, amit a ZEPP helyett az alvás analízisre lehet használni (az Amazfit-hoz) , és visszamenőleg is meg lehet nézni az eredményeket?
-
feloman
aktív tag
Elég jónak tűnik akkor az amazfit, hogyha benne van a légzésfigyelés is a frissítéssel - gondolom az SPO2 mérés miatt tudja ezt. Most kaptam meg ezt a Mi Band 6.
[link]
Amúgy ebben a videóban sem értékelte valami jóra az alvásminőség figyelést a tesztelő.
Gondolkodtam a váltásra a Mi band 5-ről, a 6-ra, de több infó alapján nem lenne nagy előre lépés ezek szerint. Amire nekem kell, azt még ez bőven tudja, előrelépés drágább eszköztől lehetne várni - pl. Garmin - de arra sajnálom a pénztfelo
-
batagy
őstag
Bekapcsoltam a légzésfigyelést az alvás közben (beta funkció).
Így most egész más eredményeket kaptam.
1 óra 20 perc mélyalvás. 1 óra REM, és 4 óra könnyed alvás.Az alvás megfigyelésnél ha a légzés figyelést nem vesszük figyelembe, akkor minek alapján számolja az alvási fázisokat?
-
batagy
őstag
Két éjjel már használtam a Band 5-öt. Nekem azt mutatja, hogy nagyon kevés mélyalvásban vagyok. Kb 10 perc. Az összes többi (8-9 óra) könnyed alvás.
A pulzust és SPO2-t viszont nem mérte.Tudom, a Xiaomi verzióban nincs SPO2 mérés, de a pulzust méred éjjel?
[ Szerkesztve ]
-
feloman
aktív tag
Nekem mi band 5 van, minden nap rajtam van alvás közben, mindig nézem hogy mit mért. Gondolom sokan használjuk erre a kütyüt
felo
-
feloman
aktív tag
Be lehet állítani olyan watchface-szt, ami mutatja.
De szerkeszteni is lehet az alapértelmezett watchface-eket, ha hosszan nyomod a főképernyőt.felo
-
batagy
őstag
Éjszakai alvás-minőség figyelésére használta-e már valaki?
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet visszanézni a felvett pulzust?
A ZEPP-ben nem lehet ránagyítani a rögzített eredményre. -
batagy
őstag
Sziasztok!
Be lehet valahogyan állítani, hogy a pulzust mutassa alapértelmezettként, ha hozzáérek a kijelzőhöz, vagy ha felébred a kijelző?
-
ShadowK
tag
Sziasztok!
A Mi Bandage appban hogy lehet beállítani a transliteration-t? Sehogysem találom, de az app screenshotjain rajta van.
A Google Calendar notification-okban van pár fura karakter, négyzetben kérdőjel általában, és gondolom ezzel meg lehetne oldani. -
fclub
tag
sziasztok!
nem tudja valaki, mi lehet a bibi? ha elindítok egy szabadtéri futást a karkötőn, az útvonalat nem rögzíti rendesen. jó, ha az útvonal negyedét rögzíti. be van kapcsolva a gps. a telefonon megnyitom a zep-et, a karkötőn elindítom, feldobja a telefonon a fenti sávban, hogy elindul a mérés, de amikor hazaérek és visszanézem, a térképen csak az útvonal egy része látszik. a karkötő dolgozik végig. a lépésszám, kalória, pulzus stb. az mind meg van, csak az útvonal nincs. már kipróbáltam többször, mindig így van. előtte a mi band 4-nél ilyen soha nem volt. mondjuk ott mindig az alkalmazásból indítottam a dolgot, nem a karkötőről. itt viszont nem találom az alkalmazásban, hogy lehetne onnan indítani. -
gidano
tag
Sziasztok!
Lassan készülget a Zepp alkalmazás fordítása, használjátok egészséggel!
A blogon mindig megtalálod az aktuális frissítést és a részleteket! -
Extrastylus
friss újonc
Mi band 5.
Tapasztalatok.
1. Betuket ekezeteket tokeletesen kezeli.
Illo volna vagy a tesztet frissiteni, vagy valami mast.....
2. A zenelejatszas, -konformizalt leptetes-totalis hulyeseg.
3. Mindenfele adatmeres valotlan, es szanalmas amit tud a cucc. Gyakorlatolag semmi sem stimmel. Viszont mas gyartonal sem.
4. A legfobb problema, a miniatur, es ezert okafogyott kijelzo. Minyurka kis molyfingnyi betucskek, szamocskak......vicc.
Lefutok 4 km tavot, kikopom a tudomet, es a baratsagos erdei uton izzadsagtol fatyolos szemekkel, a helyi feherzaj , (madarcsicserges) alatt azt fogom skubizni, hogy b....ki, nem latom. 3 as, vagy 8 as?
Hagyjuk mar.
Es ne mondjatok, hogy szarul latok, mert nem. De ezt szimplan nem ertem, hogy a nyilvanvalo fillerb.....as hozadeka, miert nem szelesebb legalabb 6 mm el?
A szamlapok 99,99999999999999 szazaleka epp ezert hasznalhatatlan. - 9 es betumeretet ki a fene lat?????
5. Pozitiv. Imadom. A hivasokat, ertesiteseket kijelzi, vegulis csak erre hasznalom, ezert vettem.
Bal kez normalis automata ora, jobb kez ez, hivasjelző.👍
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Minek milyen tapasztalatai vannak vele? Milyen a SW-es támogatása iOS alatt?
Kösziby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
gumisxxx
tag
Hello! Az Alzában most 12800ft.
[ Szerkesztve ]
Asus m2n-e,AMD Athlon 64 X2 5600+,Gigabyte Radeon R7 250 OC 1GB 128bit DDR5 PCI-E GV-R725OC-1GI,4GB Kingmax KLDD48F-A8KB5,Western Digital 320GB WD3200YS-01PGB0,chieftec gps-400aa-101a
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Lehet már ezt a cuccot kapni?
Aliexpress-en elérhetőnek tűnik 50 USD körül.Onnan érdemes rendelni, vagy hazai boltban érdemes? Black Friday keretében esetleg olcsóbb lesz?
-
Fall-N
veterán
-
atike
nagyúr
válasz Predatorr #10 üzenetére
A Xiaomi lesz az új Huawei...?
Gőzöm sincs milyen kis programról beszélsz, ami nem látszik sehol, de te meg látod... A családban több Mi Bandot is használnak, de eddig még ilyen nem tűnt fel..
Tök buli amúgy, hogy a képbe bele lehet menteni a készítés helyét is amúgy, és ez konkrétan minden gyártónál megvan. Minden rendszeren.
Hogyan kaptad rögzítésen? Mi rögzített és mit?
-
atike
nagyúr
...és hogy áll a magyar nyelvvel?
...és hogy áll a Mi Fit magyar nyelvvel...?
-
Graphics
Jómunkásember
-
Predatorr
őstag
Legalább nekem a szövegértéssel nincsenek problémáim. Pl. azt sem állítottam, hogy a memóriatisztítással eltűnne a kis kínai, te képzelted. Vagy, ha kikapcsolom a GPS-t, akkor is követeli (pl. frissítés után, aztán lehet megint kikapcsolni). Köszi az aggódást, de egyelőre még ki tudom deríteni, mi és hogyan fut a telómon, és leszedni is.
Graphics: Na, pont az ilyeneket használják ki. Az a fő, hogy TE teljes biztonságban vagy.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
lócitrom
őstag
válasz Predatorr #10 üzenetére
EXIF-adatként a képekhez hozzárendelhető az, hogy hol készült a kép. ugyanakkor nem vagy rákényszerítve, hogy ezt használd. alapértelmezettként ez gyárilag be van kapcsolva és megkérdezi az alkalmazás első alkalommal, hogy ehhez ad-e a felhasználó engedélyt vagy sem. ráadásul kikapcsolható ez a funkció és onnantól végképp nem kell neki GPS. csak vannak olyan emberek, akiknek ez a funkció hasznos. tehát ebben aztán nagy rejtély nincs, maximum egy user error. gyanúperhez meg kellene csípned azt az adatcsomagot, ami éppen a gonosz kínaiaknak küldi a nagyon fontos adatokat. addig tényleg csak hülyeség. mondjuk aki azt hiszi, hogy egy mezei „memóriatisztítással” kiiktat egy ilyen folyamatot, ami minimum root-ként vagy háttérfolyamatként fut, az vélhetően nem tudja mit tart a kezében.
halkan jegyzem meg: addig nem vagy „biztonságban”, míg a kommunikációra képes eszközeid nem teszed faraday-kalitkába.
(#11) Graphics
internet = gonosz digitális kgb[ Szerkesztve ]
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Predatorr
őstag
Hülyeségnek a tudatlanságod tűnik. Alátámasztottam én már akkor is, amikor a Mi Band 4 kijött. Ha egy apró kínai app felkerül a telódra a mi band appjával, amely sehol nem látszik, keresve sem találod, kizárólag memóriatisztításkor tűnik fel, akkor élek a gyanúperrel, hogy az egy kémprogram. Szerencsére a mi health eltávolításával ez is eltűnt. Ahogy a mi kamerának is feltétlenül "szüksége van" a helymeghatározásra (szerencsére nem egyhamar veszi észre, ha kikapcsolom a telón), és akkor is nem egyszer rögzítésen kapom, amikor az ki van kapcsolva. Ezek miatt nem veszek Xioamitól semmit.
-
lócitrom
őstag
-
96024
csendes tag
Amazfit nem nevezte át magát Zepp-re?
[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Vártam már, lehet akkor lesz Mi Band 5 Pro is?
(ami teljesen azonos lesz ezzel)
Nem tudom, hogy Mi Fit-tel működik-e majd, vagy saját app kell, egyelőre figyelem az eseményeket...[ Szerkesztve ]
Mi 8 & Mi Band (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
lócitrom
őstag
-
Predatorr
őstag
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Hát, ha nem.adnak vele kémprogramot, mint a band 4-gyel, talán jöhet. Esetleg mozgásfelismeréssel.
-
bollokcs80
Korrektor
Ez jó, lehetne itthon is.
B.Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest