Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztibor
senior tag
két példány is lassan elhalványult pár év alatt, egyenletesen, nem pixelenként, vagyis a teljes oled kijelző pihent le, szóval azt Te már semmivel se fogod visszahozni.
Azóta volt 3-es, 4-es, 5-ös. Ezekből az 5-ös ami szerintem a legjobb, főleg a nagyobb képernyő miatt, de a 4-es se rossz (főleg a kicsit hosszabb üzemidő miatt). -
ztibor
senior tag
Jól tudom hogy már két mi band is csatlakoztatható a MI Fithez? Mintha olvastam volna valahol.
-
ztibor
senior tag
válasz
blessbygod #8800 üzenetére
Ez az eszköz nem arra van, vegyél sporthoz mellkaspántot, tapasztalatból mondom
-
ztibor
senior tag
Sziasztok!
Ma érkezett két mi band 2, az egyiket magamnak sikeresen párosítottam, de a másik valamiért nem akar párosodni egy cube tablettel. A vicc hogy a tablet bt menüjében megtalálom mint párosítható eszközt, de az mi fit nem érzékeli. próbáltam a helymeghatározást is bekapcsolni, semmi.
Van valami ötlet hogy bírhatnám még esetleg rá?Feltettem az én telefonomra a második mi fit-et is, de oda meg nem sikerül valamiért belépnem az új accounttal.
Kifogytam sajnos az ötletekből, jól jönne kis segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Építő/felújító topik
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest