Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoBos
senior tag
válasz PowerBuldog #22 üzenetére
Mivel lesz eu-s ára, így lesz global verzió is belőle...
-
RoBos
senior tag
Akkor a Te telefonod inkább a Mi 11 Lite lesz az új SD775G-vel, kb. 400 ójróért...
-
gg07
tag
De ahogy számoltam Áfával együtt, 270-300k körül lesz valahol.
https://www.gizmochina.com/2021/03/10/giztop-is-now-taking-pre-orders-for-xiaomi-mi-10s-starting-at-599/[ Szerkesztve ]
-
gg07
tag
Ne adj Isten globálba 200k vagy picivel az alatt nálam instant buy..
-
undercover
őstag
Nem tudom mostanában a Xiaomi olyan mintha a minőség helyett a mennyiségre ment volna rá...
Volt pár Xiaomi telefonom/van is, de szoftveresen szerintem nem olyan jók. És ebben van egy nagyon jó főszenzort de 2 MP, f/2.4, (macro) 2 MP, f/2.4, (depth) ilyen kamerák minek bele?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Criminal017
őstag
2019 óta az első tudásban azonos és normális árazású Mi sorozatú teló, amire érdemes lehet lecserélni az Mi 9-et.
Ideje volt, Mi 9-hez képest se az Mi 10, se az Mi 11 nem volt alternatíva, természetesen árfekvésben. Csak jöjjön a global verzió!
-
Goxi
tag
Inkább a Poco F3 (ha ez lesz a neve). Ütősebb kijelző és olcsóbb. A kamera, hang és a vezetékmentes töltés nem hat meg.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ebben a telefonban minden van ami fontos nekem. Erre még én is igent mondanék egyből ha tudja a b20-at és dual fizikai sim van benne.
-
RoBos
senior tag
Akkor neked az X3 után jól jön(ne) esetleg az X3 Pro SD860-nal? Elvileg még most március végén (30-án) kijön Indiába!
-
leslien
nagyúr
nem rossz, de ha még sem jönne ide (EU )akkor ezt érdemes venni... [link]
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Graphics
Jómunkásember
Hát ez a modell az, amire szerintem sokan lecsapnak, könnyű dolga volt a Xiaominak, mert a SoC simán "cserélhető" úgymond, nagy aksi, és nem kell a 888 túlzott fogyasztásától sem tartani.
Csak a lehajló kijelző nem jön be, de amúgy korrekt.
-
Matt99
csendes tag
Asszem megvan mire cserélem a Nokia 8-omat. Kár, hogy nem kisebb.
-
KaitouP
nagyúr
Ígéretes, kérdés hogy a hardvert és a kamerát tekintve inkább ez, vagy egy Mi 10T Pro. .
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
RoBos
senior tag
válasz PowerBuldog #3 üzenetére
És mit kezdesz egy kínai belpiacos telefonnal, mert ez ugye nem global!
-
jUUh
addikt
válasz PowerBuldog #1 üzenetére
Hát, annyiért igen, de kétlem, hogy a hazai árképzés tudatában 160 / 180Ft reális.
Samsung Galaxy S23+
-
PowerBuldog
veterán
160/180e-ért ha itthon is kapható lenne le is csapnék rá. A Mi 11 300e-ért piszkosul nem éri meg.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest