Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
"Nagyon tetszetős, de a 6gb ram kicsit karcsúnak tűnik."
A51 et használok 4gb rammal: Nagyon kevés. Kezdőképernyő a kijelző felélesztésénél már megakad, rendszeres böngésző lefagyás, app újratöltések stb.
Ha a 4gb szerintem a mostani rendszernek már nem elég, ennek fényében jogosan tűnhet a 6 gb ram még karcsúnak, és így továbbgondolva a 8gb meg elégségesnek.
3 főverzió frissítést igérnek rá, gondolod az android 13 - One ui 5.0-nak kissebb lesz a hardver igénye mint most?Mondom ezt egy Mate 10 pro lecserélése után, láttam mennyit ér 6gb ram, és azt, hogy a két felület "kissé" eltérően bánik a memóriával...
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
South Velen #171 üzenetére
Tok nélkül ennyit tud!
Amúgy nekem gyári szilikon tokkal is karcos a telefonom pedig február óta kb 3 szor vettem le, hogy megtisztítsam. Lehet pont ezért ilyen?!
Mondjuk annyira nem zavar, legyen bármilyen a hátlap, szerencsére nem sokat látom...
Szerintem is visszalépés, a kávákat még el lehet nézni, de tudat alatt zavaró, hogy egy középkategóriásnak is (még ha egy leheletnyivel is) kisebb.
Tetszik ez a telefon és nagyon vártam, de ez a ram kicsit kevésnek tűnik ennyiért, a One ui azért szereti a memóriát na... -
xZer0kidx
senior tag
Nagyon tetszetős, de a 6gb ram kicsit karcsúnak tűnik.
Érdekes a lényegesen olcsóbb A71 dobozába befért a 25W-os töltőfej, azért illett volna ide is azt csomagolni. (Persze már az is öröm, hogy egyáltalán adnak hozzá
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest