Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates
aktív tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
+1. Én a 2-es változatról le is maradtam, de gondolom nem maradtam le semmi újdonságról.

Az ár nem rossz, korrekt, alkalmazkodik a Redmikhez, mondjuk ahhoz, hogy sikeresek legyenek mást nem is nagyon tehetnek.
-
GreatL
őstag
Realme... Redmi. Áthallásos.
-
gproject
aktív tag
joval tobb pontot kap antutuban, mint a honor 7em, ami meg mindig boven megfelelt sebesseg szempontjabol
-
SkyLine3000
addikt
Ez kb így van. Lassan tényleg csak a felirat különbözeti meg a telókat. Nincsenek, vagy alig vannak egyéniségek. És ez a mostani mobiltrendnek köszönhető. Régen, a nyomógombos korszakban sokkal könyebb volt egyedit alkotni. Ma ez szinte lehetetlen. Bár szerencsére vannak kivételek. Szar az egész úgy, ahogy van.
Megnézel egy mobilt, oszt jóformán láttad az összeset... -
odani
tag
Dögunalom. Egyforma mobilok, egyforma tudás, szinte csak az árcédulák különböznek. Nincs miről érdemben írni a mobilarenán lassan, elég unalmas lehet ide cikkezni, nagyon sajnálom.
10-15 éve még izgalmas volt ez az ipar, ma meg már "csak kell valami mobil" és nagyjából tök mindegy, mit választasz, ugyanazt tudod vele csinálni. -
joey04
titán
Pros
Stunning design
Large screen with minimum of bezels and droplet-like screen notch
Top-notch performance
Excellent battery life
Good all-round camera experience and quality
Bargain priceCons
Low screen resolution and you can see it
Slow to charge
MicroUSB is outdated, no NFC
No 4K video recording or EIS -
tixem
addikt
Szimpi. Kíváncsi leszek a Pro változatra, a 2 Pro is igen kívánatos darab lett tavaly.
-
törölt tag
Egy-két márka már igen aktívan bent van egy ideje. Pl. Xiaomi -ra is elég szép felhasználói, illetve custom -olós közösség épült. Páran most kezdik el őket követni.
Csak európaban keveset cikkeznek róla.
OPPO sem most kezdte azt a területet, van pár üzlete is. Realme egy új, olcsosított vonal. Kifejezetten ilyen régiókra szánt modelleket címkéz ezzel a névvel. Ami szerintem nem véletlenül hasonlít a konkurens kínai pajtására.
-
SkyLine3000
addikt
Kicsit lejjebbb viszik a kijelzőt és már nem is kell az a szar a tetejére...
-
juuzer
addikt
Ennyiért szerintem elég kellemes kis készülék

-
Ennyire beindult India, hogy már mindenki oda gyárt mindent? Két éve még említés szintjén sem szerepelt India egy mobilos hírben sem, legalábbis nekem nem rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest