Hirdetés
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buddhha
tag
Én megvettem a PadFone 2-t, mert jó...
Viszont a tablet részét nem használom ki 100%-osan. Sajnos a 10" néha kényelmetlen.
Erre viszont lecserélném, mert a 7" nekem pont kényelmes volt tömegközlekedésen e-bookot olvasni, vagy böngészni...
A telefon része nem sokkal lenne gyengébb, ellenben a mérettel pont kihasználható lenne mindenhol. Ahogy feljebb is írták farzsebben, vagy belső-zsebben...
Sajnos a webshopos importtól tartok annyira, hogy ez így álom maradjon... -
dsr
senior tag
Nem lenne ez rossz, csak ne lenne akkora az a keret a kijelző körül és forgalmazhatnák itthon is nyugodtan ...
-
blade zte
őstag
elmegy kateg.
-
Lomha 8V
addikt
Ez ha nem jön, az sem lesz olyan nagy baj.
-
griiischdoov
tag
Egy 7 colos tabhoz nekem egyaltalan nem hianyzik a bill, kicsi lenne az mindenhogy. Augy sztem 90ert nem olyan hu de draga, hardver eleg, es a koncepcio most a jo. Egy ekkora tablet kabat pont elfer egy farzsebben vagy kabat/zako belso zsebeben, az 1500as akku pedig azert nem provlema mert igy tenyleg mindig nalad lehet az akkus kabat.
Exemnek volt padfoneja, abban is csak 1500as volt, viszobt a 10" os kabatot nem hurcolta magaval, mert nagy volt es nehez..
Rn ezt ugy fogom fel mint egy uti toltot, amin kijelzo is van.. -
tomistarkapi
tag
Kár hogy a billentyűzetes dokkoló itt is lemaradt
-
-
Gadgetfan_
senior tag
Én ennek semmi értelmét nem látom...
-
jFox
addikt
Jól láttam, hogy dual sim? Akkor nekem kell egy ilyen.
Kár, hogy itthon nem akarják forgalmazni. -
jubilleum
senior tag
qwerty-s padfoneért (mint az első volt) van értelme hisztizni?
-
amanoba
őstag
először nem tetszett, de mostanra, hogy tudjuk az árát, egészen szimpi lett..még a fonepad lecserélése is felmerült a fejemben erre, kár a forgalmazás hiányáért.
-
sNake^
tag
Elmehetnek a búsba, gondoltam várnék vele egy keveset, essen az ár, erre meg csak kínában, meg a sok semmi országban kerül forgalomba, hát köszi...
-
Blindmouse
senior tag
Tudnátok képeket berakni a hírekbe? Vannak helyek ahol le vannak tiltva a youtube videók.
-
Pete55555
addikt
Végülis... ha a kabát is benne van, akkor jó ár érte.
-
r3dsnake
nagyúr
Fura, hogy a 4.3 mar mininek szamit.
Eleve nem is igazan ertem, hogy a padfone2 miert lett olyan hatalmas, amikor ott a tablet felulet is.
-
oszi666
őstag
Jol ertem, hogy akkor most az alapcsomagban benne van a telo meg a kabat is? Mert ugy eleg utos ajanlat, meg ha kulfoldrol kellene is rendelni
-
|AP|
veterán
a telefon szélesebb, vastagabb, mint a Huawei P6-om és csak 3 mm-rel rövidebb. A Padfone mini 4,3"-os, a P6 4,7... nincs több hozzáfűznivalóm
Mini....
-
kecskebégető
aktív tag
70 ért elfogadható lenne.90 sok
-
uki
aktív tag
Maga sz otlet nem rossz, mar elsore se volt, sajnos baromi dragan is adtak/adjak. Ennek azert lenyegesen baratibb az ara, bar minden teren gyengebb, de sztem ez meg boven vallalhato kompromisszum. Piros pont a dual SIM tamogatasert es fekete pont a gyenge akksi, vastag kava es a nagy suly miatt. Egy N7 299gramm egy iPsd AIR 9,7"-on 478gramm, ez pedig 415gramm.
-
dreamdancer
őstag
természetesen elődjénél jóval gyengébb komponensekből építkezik
Na ez a gáz, hogy az a természetes, kicsi=gyengeHa egy szebb, 8"-os tabletkabáttal és erősebb akkuval (esetleg HD kijelzővel a teló) jött volna, akkor elismerően bólogatnék, így viszont felőlem maradhat Ázsiában a cucc, nekem nem fog hiányozni.
-
Tidzsimon
őstag
Azt hittem drágább lesz. Így korrekt.
-
BloodRay
veterán
Önmagában a telefonnak elég sovány lesz az az akksi...
-
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #8 üzenetére
Nekem semmi nem tetszik, minden ocsmány, és ótvar. Kivéve amin Sony felirat van.
Így ok?Egyébként nekem a G pad, tablet z, Nexus a bejövős. (tudom nem 7 col, de ezek tetszenek.)
-
törölt tag
Megmondom őszintén, hogy mikor megláttam a tabletet, már nem is foglalkoztam vele.
Baromi ocsmány. SZVSZ -
ghiottone
nagyúr
Pedig jó cucc lenne. Ez a hardver van a Moto G-ben is, és az ár is jó lenne.
-
AS
félisten
ASUS tervei szerint a Padfone Mini kizárólag Kínában, Oroszországban, Tajvanon, Hongkongban, Szingapúrban és Indonéziában kerül forgalomba.
Innentől kezdve már nem is érdekes..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tajvanon debütál a külső kabát segítségével táblagéppé alakítható ASUS Padfone kompaktabb kiadása.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest