Új hozzászólás Aktív témák
-
Buddhha
tag
Én megvettem a PadFone 2-t, mert jó...
Viszont a tablet részét nem használom ki 100%-osan. Sajnos a 10" néha kényelmetlen.
Erre viszont lecserélném, mert a 7" nekem pont kényelmes volt tömegközlekedésen e-bookot olvasni, vagy böngészni...
A telefon része nem sokkal lenne gyengébb, ellenben a mérettel pont kihasználható lenne mindenhol. Ahogy feljebb is írták farzsebben, vagy belső-zsebben...
Sajnos a webshopos importtól tartok annyira, hogy ez így álom maradjon...[ Szerkesztve ]
----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
dsr
senior tag
Nem lenne ez rossz, csak ne lenne akkora az a keret a kijelző körül és forgalmazhatnák itthon is nyugodtan ...
-
blade zte
őstag
elmegy kateg.
Oppo find 7 astro black
-
Lomha 8V
addikt
Ez ha nem jön, az sem lesz olyan nagy baj.
-
griiischdoov
tag
Egy 7 colos tabhoz nekem egyaltalan nem hianyzik a bill, kicsi lenne az mindenhogy. Augy sztem 90ert nem olyan hu de draga, hardver eleg, es a koncepcio most a jo. Egy ekkora tablet kabat pont elfer egy farzsebben vagy kabat/zako belso zsebeben, az 1500as akku pedig azert nem provlema mert igy tenyleg mindig nalad lehet az akkus kabat.
Exemnek volt padfoneja, abban is csak 1500as volt, viszobt a 10" os kabatot nem hurcolta magaval, mert nagy volt es nehez..
Rn ezt ugy fogom fel mint egy uti toltot, amin kijelzo is van..egyszervolt holnemvolt, volt egyszer egy olyan rossz bőgős, hogy azt már a többi is észrevette...
-
tomistarkapi
tag
Kár hogy a billentyűzetes dokkoló itt is lemaradt
-
Nem sok gyártó élne meg belőled
Mi az ami tényleg tetszik...
@kecskebégető:
na belőled se
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Gadgetfan_
senior tag
Én ennek semmi értelmét nem látom...
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
jFox
addikt
Jól láttam, hogy dual sim? Akkor nekem kell egy ilyen.
Kár, hogy itthon nem akarják forgalmazni.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jubilleum
senior tag
qwerty-s padfoneért (mint az első volt) van értelme hisztizni?
-
amanoba
őstag
először nem tetszett, de mostanra, hogy tudjuk az árát, egészen szimpi lett..még a fonepad lecserélése is felmerült a fejemben erre, kár a forgalmazás hiányáért.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Ihsahn
tag
válasz
Pete55555 #25 üzenetére
Hja, igaz, az igazán jó cuccok idáig nem érnek el... Ha meg esetleg elérhető, az vagy dupla áron, vagy szürkeimportból, kockázatos rendeléssel vmi ferdeszemű webshopon keresztül...
"Ah, bollocks, there's no school like the old school and I'm the fuckin' headmaster" (BlackBerry Z10)
-
sNake^
tag
Elmehetnek a búsba, gondoltam várnék vele egy keveset, essen az ár, erre meg csak kínában, meg a sok semmi országban kerül forgalomba, hát köszi...
Ha indulsz, ha érkezel, éjjel-nappal étkezel.
-
Ihsahn
tag
válasz
Pete55555 #21 üzenetére
Azám, csakhogy itthon nem csak az ÁFA meg vám, stb... megy rá az árra, hanem az artisjus jogdíj is, mert a telefon belső tárhelyére is ráteszik, akkor is, ha annak egy részét az oprendszer lefoglalja, tehát nem használható másra. Korrekt...
"Ah, bollocks, there's no school like the old school and I'm the fuckin' headmaster" (BlackBerry Z10)
-
Blindmouse
senior tag
Tudnátok képeket berakni a hírekbe? Vannak helyek ahol le vannak tiltva a youtube videók.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
Pete55555
addikt
Végülis... ha a kabát is benne van, akkor jó ár érte.
...Szeretem leracsniztatni...
-
r3dsnake
nagyúr
Fura, hogy a 4.3 mar mininek szamit.
Eleve nem is igazan ertem, hogy a padfone2 miert lett olyan hatalmas, amikor ott a tablet felulet is.
-
oszi666
őstag
Jol ertem, hogy akkor most az alapcsomagban benne van a telo meg a kabat is? Mert ugy eleg utos ajanlat, meg ha kulfoldrol kellene is rendelni
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
|AP|
veterán
a telefon szélesebb, vastagabb, mint a Huawei P6-om és csak 3 mm-rel rövidebb. A Padfone mini 4,3"-os, a P6 4,7... nincs több hozzáfűznivalóm
Mini....
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
kecskebégető
aktív tag
70 ért elfogadható lenne.90 sok
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
uki
aktív tag
Maga sz otlet nem rossz, mar elsore se volt, sajnos baromi dragan is adtak/adjak. Ennek azert lenyegesen baratibb az ara, bar minden teren gyengebb, de sztem ez meg boven vallalhato kompromisszum. Piros pont a dual SIM tamogatasert es fekete pont a gyenge akksi, vastag kava es a nagy suly miatt. Egy N7 299gramm egy iPsd AIR 9,7"-on 478gramm, ez pedig 415gramm.
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
dreamdancer
őstag
természetesen elődjénél jóval gyengébb komponensekből építkezik
Na ez a gáz, hogy az a természetes, kicsi=gyengeHa egy szebb, 8"-os tabletkabáttal és erősebb akkuval (esetleg HD kijelzővel a teló) jött volna, akkor elismerően bólogatnék, így viszont felőlem maradhat Ázsiában a cucc, nekem nem fog hiányozni.
Nem a lényeg a fontos.
-
-
Tidzsimon
őstag
Azt hittem drágább lesz. Így korrekt.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
BloodRay
veterán
Önmagában a telefonnak elég sovány lesz az az akksi...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #8 üzenetére
Nekem semmi nem tetszik, minden ocsmány, és ótvar. Kivéve amin Sony felirat van.
Így ok?Egyébként nekem a G pad, tablet z, Nexus a bejövős. (tudom nem 7 col, de ezek tetszenek.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Megmondom őszintén, hogy mikor megláttam a tabletet, már nem is foglalkoztam vele.
Baromi ocsmány. SZVSZ -
ghiottone
nagyúr
Pedig jó cucc lenne. Ez a hardver van a Moto G-ben is, és az ár is jó lenne.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
AS
félisten
ASUS tervei szerint a Padfone Mini kizárólag Kínában, Oroszországban, Tajvanon, Hongkongban, Szingapúrban és Indonéziában kerül forgalomba.
Innentől kezdve már nem is érdekes..
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tajvanon debütál a külső kabát segítségével táblagéppé alakítható ASUS Padfone kompaktabb kiadása.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest