- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A speckó teljesen rendben van, de miért 4.1??
-
gubacsino
aktív tag
Akkor röpke frissítési körkép mint PF2 tulaj.
2012 nov.
PF2 megjelnés 4.0.12012 dec.
4.1.1 megjelent.2013 - feb már.
Svéd Facebook ASUS support oldalon felröppen a hír [link] hogy 4.2 nem lesz. Azt az ASUS kihagyja. Ezért majd valamikor később, "kapunk" egy 4.3at2103 dec.
Távólkeleti órszág ASUS FB bejegyzés (a linkjét most nem találom) hogy ne is számítson senki új FP2 FW re2013 első ígéret 4.3ra 2013Q3 ra
2013 második ígéret 4.3 2014Q1 reAz utolsó 4.1.1 javítás tavaly Augusztusában történt. Azóta semmi... Ezért nem mondanám hogy az ASUS odafigyel a frissítésekre. Android OS-nél biztos hogy nem.
-
C$abi
aktív tag
Ez nagyon tetszik. Ahhoz képest, hogy ez egy "Lite" utótaggal illetett telefon-táblagép kombó, ahhoz képest brutális a hardver, a kijelző. A szoftvernél látszik egy kicsit a gyengítés, mert csak 4.1-.es Android van rajta. Ettől függetlenül biztos, hogy lesz rá KitKat, mert az ASUS oda szokott figyelni a szoftverfrissítésekre.
Bár az ára még mindig kicsit magas, de nem fog rossz vásárt csinálni az, aki ezt veszi meg. -
"5 hüvelykes Full HD kijelzot, 13 megapixeles fő és 2 megapixeles előlapi kamerát, 1,7 GHz-es négymagos Snapdragon 600 processzort, 2 GB RAM-ot, 32 GB belső memóriát és 2400 mAh kapacitású akkumulátort kapott,"
ez a visszafogott verzió?! azért ez nem rossz. eredeti infinity tulajdonságai..
infinity 2-nél picit gyengébb, de akkor is ez elég erős lite.ára tetszik, de az elnevezés érdekes
(#19) Smithy87
Asus PadFone mini-re gondolt szerintem
-
gerii
addikt
Komoly, hogy ezt Lite-nak hívják
simán megvenném nem Lite verzióban is (vagy csak az árára vonatkozik
)
-
Simi87
senior tag
tetszik.
kíváncsi vagyok az itthoni árra. -
assemble
addikt
"Infitiy"
wut?
-
nemlehet
őstag
De az nem független ár. Független árat függetlenhez hasonlítunk. A T-nél lévő padfone infinity is kb 50k-val olcsóbb mint a független (vagy legalábbis vígy volt amikor utoljára néztem). A német T-nél meg 250 euroért el lehet hozni előfizuval (20 eurós ami azért nem éppen luxus kategória)
-
BenHans
addikt
Nem értem mi a baj. Ezért a specért és az asus minőségért ha itthon +20ezerrel drágább is lesz a full csomag mondjuk 180k akkor is jó ár ez kezdőárnak.
Közel azonos specifikációval mennyiről indultak tavaly a telefonok? 180+-ról, és ehhez annyiért már nem csak a telefont hanem egy táblagépet is kap az ember.
Xperia z1 Compact is 160-170körül nyitott, igaz abban snapdragon800 van de az nem ér ennyi felárat pláne úgy nem hogy ez fHD az meg "csak" HD.Már az Asus-nál is kialakult a kényszeres "túlárazott" szindróma, mintha a konkurens termékek ingyen lennének.
-
Márki20
csendes tag
Asus Zenfone6 jöjjön !!
-
nemlehet
őstag
Nekem nagyon bejön ez a koncepció, mert a nagyobb kijelző hasznos dolog, ráadásul tényleg jól oldották meg ezt az Asus mérnökei. Mondjuk én a telefonba max HD-t raktam volna, akkor SOKKAL jobban bírná az aksi és az elévülés is kitolódna, mert tovább elég alá a vas (nem mintha a S600 gyenge lenne). Nekem volt egyszerre telóm és tabletem, igazából két külön eszközként feleslegesnek látom. De pl órákon jegyzetelni, meg utazás közben filmezni jó volt a nagyobb kijelző, ahogy nap közben netezéskor vagy akármi csináláskor is hasznos. De azért nem árt, ha ott a zsebedben a teló, este mész bulizni akkor a táblát nyílván nem fogod magaddal vinni, vagy ha olyan helyre mész ahova nem tudsz/nem akarsz táskát vinni. Az hogy soha nem kell szinkronizálni a kettőt mert mindig mindened megvan külön jó dolog. A pótaksi is meg van oldva a telónak, tehát valószínűleg nem nagyon fogsz lemerülni nap közben sem.
Amúgy ott egy kicsit hibáznak az Asuséknál, hogy a telefon túl nagy. Szerintem a telónak max 4,3"-nak kéne lennie, hogy tényleg kompakt legyen, lévén úgy is ott a nagyobb kijelző ha kell. Ok, hogy van a a másik Lite, de ahhoz 7" kabát jár ami nem ugyan az...
-
halkow
őstag
ez egy jó ár kezdő árnak nem rossz
-
pengwin
addikt
Az itthoni árért be lehet majd szerezni két külön is működő kütyüt...
Akinek tetszik a koncepció, az meg fogja venni, de szerintem nagyon gáz, hogy 4.1-es rendszerrel adnak ki egy 2014-ben megjelenő felsőkategóriás gépet. Főleg, hogy láttam itt a fórumon nem egy, a frissítések hiánya miatt siránkozó Padfone tulajt. ezeknek az árkategóriájában valamilyen supportot illene nyújtani. -
Nigér
őstag
Szerintem nem vészes az ára, csak viszonylag ritkán van az az élethelyzet hogy az embernek egyszerre van szüksége egy új telóra és táblára.
-
b4zsi-
őstag
Szerintem teljesen korrekt kezdő árnak.
-
haxxika
senior tag
*Infinity.
-
Zoja™
őstag
Brutál cucc lesz ez is, de még mindig horror áron...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tajvanon debütál az Asus telefon-táblagép csúcsmodelljének alacsonyabb árfekvésű változata.
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest