- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
- Újabb fotó mutat Pixelre hasonlító iPhone 17 Air hátlapot
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz forgonati #3995 üzenetére
Hejho,
Erdekes dolog van. Azota is AOKP-n vagyok ed alapbol nagyon elegedett vagyok vele. Viszont azota random telefonhivasoknal panaszkodnak, hogy nagyon szarul hallanak. Dobozbol beszelek vagy nagyon zajos. xda-n korabban olvast valamelyik topicban ilyen hibarol. Nalad nem jelentkezik ilyesmi?
Sajnalnam leszedni, mert egyebkent minden franko, tokoletesen megcsinaltam magamnak. Tovabba ha ez nem valik be, akkor vissza kell ternem OOS-re, mert kifogytam a lehetosegekbol.Koszi
-
törölt tag
válasz #31774976 #3987 üzenetére
volt egy kis időm, feltúrtam ezt. hajt a vérem.
a testreszabhatósága nagyon jó, stabil cucc. most ez lesz a napi eszközöm, kíváncsi leszek, hogy akkuidőben hogy teljesít.lényeges, hogy a bank's féle gappsokat szereti. én flashelés közben beraktam a dynamic csomagot másodiknak és a 2.65-ös SuperSu-t harmadiknak. tökéletesen felkúszott és minden frankó. egyelőre még bugot sem találtam.
-
törölt tag
válasz forgonati #3968 üzenetére
két SIM-el nyilván engem is felidegelne.
érthető. egyébként XDA-n is rögtön azt kérdezték, hogy van e vele valami bajom.
btw a gombok tényleg mintha néha kihagynának. egyelőre tesztelem, most, hogy hétvége van, nem is csörög annyit. hétfőn fog vizsgázni, hogy mennyire bírja a strapát amikor jön a rengeteg telefon meg értesítés.
Amúgy a Tapatalk miért nem látja a ph-t? Soha nem is látta?
-
törölt tag
válasz forgonati #3965 üzenetére
igen, ezekről valóban olvastam én is.
viszont engem igazából egyik sem érint érdemben szerencsére.szoftveres offolásra a screen off appot használom ikon nélkül, tehát az üres kijelző egy pontját nyomom meg. második sim helyett microSD van bent. Skype meg max gépen néha.
Viszont minden más nekem maximálisan kielégítő. Akksi pl. meggyőződésem, hogy jobban teljesít.
-
törölt tag
hey,
feltúrtam a CM13 Unofficialt és work like a charm.
Most Xposedra fáj a fogam. Próbálta már valaki? Nem brikkelnék ha nem muszáj. -
törölt tag
Unofficial Temasek CM 6.0.1-et probaltatok mar? Allitolag stabilabb, gyorsabb, viszont a kamera meg az akku kijelzes bugos.
-
törölt tag
Jo reggelt! Melyik adblocker a javasolt? Csomorom van a rengeteg reklamtol, a Lucky Patcher sem mindig segit.
Koszi
-
törölt tag
nem tudom, hogy szabad e, ezért off.
xda-n találtam screenshotokat egy srác telefonjáról, onnan vettem az inspirációt. odáig vagyok meg vissza.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Zene nagyon meglepo eredmenyt hozott. Szerintem kivaloan szol.
Egyedul talan a kijelzo erzekenysege fura. Vagy a merete miatt van, de meglepoen sokat utok felre. Egyebkent nagyon kiraly cucc. Be is laktam. Csinaltam egy hiper kezdooldalt. -
törölt tag
És megvan. Egyelőre nagyon bomba. Viszont miért Vodafonei a szolgáltató?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz konczy3 #3914 üzenetére
még egy valami érdekelne. zenehallgatás szempontjából milyen a telefon? van egy nagyon jó minőségű in-ear fülesem, azzal pl. egy iPhone nagyszerűen teljesített. A Note 3 már kevésbé, de nyilván egy ilyen kategóriájú telefon nem is a szórakoztatásra lett kitalálva, inkább irodai cucc.
Az OPX vajon jobb teljesítményt nyújt? Abból kiindulva, hogy alapból bírja a tömörítetlen fájlokat remélem, hogy igen. -
törölt tag
válasz konczy3 #3914 üzenetére
Koszonom
Legyen lagmentes. Kamera kepes legyen gyengebb fenyviszonyok kozt is hasznalhato kepet kesziteni.
Ha egesz nap csorog, akkor delutanra se haljon bele a sok meloba, ne kellje ujrainditanom allandoan.
Akku igazabol mindegy, napkozben irodaban ulok, utkozben meg a hatizsakom beepitett tartozeka egy 10 ezer mA-es powerbank.
Plusz ferjen el egy kezemben, ne kelljen ket kez a gepeleshez. Mint eppen most is kutyasetaltatas kozben.
Akkor asszem beleugrok ma.
Koszonom, meg biztos jelentkezek kerdesekkel. -
törölt tag
sziasztok,
jelenleg Note3-at használok, amivel többé-kevésbé elégedett vagyok. a kevésbé legfőbb része, hogy a mindennapi használatban nagy a kezembe. többször dobtam el majdnem. éppen ezért futottam néhány kört, hogy mire merjem lecserélni. azért mondom, hogy merjem mert a Note 3 népszerűsége miatt meglehetősen alaposan összerakott és kimaxolt főzött ROM-ok vannak rá és meg is találtam a lehető legjobbat, amivel egyszerűen tökéletes a működése.
design tekintetében az OPX tetszik egyelőre a legjobban az elérhető modellek közül. most tudnék is egyet szerezni nekem megfelelő feltételekkel.
a kérdésem az volna, hogy merjek e vele kezdeni, hétköznapi erőltetett használat közben stabil e a cucc. nagyon sokat csörög a telefonom nap közben, mert munkaeszköz, a note is néha-néha kiakad tőle és produkál idegesítő, de mondjuk túlélhető hibákat.
nekem a legideálisabb az lenne, ha lenne rá teljesen stock Google ROM kibelezve, hogy majd én pakoljam bele a nekem kellő gapps-okat.
Félreértés ne essék, nincsenek illúzióim egy bug és apró hibáktól mentes telefonról. nyilván egyik sem tökéletes. pl. a Note 3 kamerája gyenge fényviszonyoknál nagyjából szar.Szóval vegyem vagy sem?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen széket vegyek?
- Külpolitika
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Villanyszerelés
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest