Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • forgonati

    őstag

    válasz #31774976 #3963 üzenetére

    CM13 volt fenn nekem is, pár bugja van ami miatt visszaálltam OOS-re. Az egyik hogy az alsó 3 gomb néha nem reagál rendesen. Pl. a homb gomb sokszor csak másodszorra reagált. Meg nagyon hozzászoktam az OOS-nél a képernyő lezáráshoz a home nyomva tartásával. Na ez a CM13 alatt 10-ből 3x működött elsőre. Ezt a bugot amúgy írták többen is XDA-n, szóval nem egyedi a probléma.

    A második bajom a SIM kártyákkal volt, konkrétan a 2. SIM-ről egyszercsak nem tudtam hívni senkit. Restart nem segített csak a cache törlés. Ezt eljátszotta vagy 3x, ekkor untam meg. OOS alatt ilyen gondom sosem volt.

    A harmadik gond a mikrofonnal van, konkrétan hogy Hangouts Viber vagy Skype alatt nem működik. De csak kihangosító módban. Ha normál módban a füledhez teszed akkor OK. Csak én úgy szoktam skypen dumálni hogy le van rakva az asztalra a mobil, szóval nekem elég nagy gond volt ez. Azóta már asszem van rá workaround, valamelyik rendszerfáljba kell beleírni 1-2 sort. Talán a következő romok valamelyikében már javítva lesz ez is.

    Ezenkívül semmi baja és hasít a rom, még egy kicsit dolgozni kell rajta és tuti lesz.

    Xposeddel nem nagyon dudod brickelni a telefont szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    Keelah Se'lai!

Új hozzászólás Aktív témák