- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
tinnitus
csendes tag
válasz Répafőzelek #2990 üzenetére
Köszi szépen!
Megjöttek itt is az infok RMA-ról, telefon becsomagolva, dolgok kinyomtatva, már csak a futárt várom. Reméljük hamar megjárja.
-
tinnitus
csendes tag
válasz Répafőzelek #2902 üzenetére
Szia!
Megtudnád mondani, hogy kb mennyi időbe telt az egész csere folyamat?
Az én telefonom aksija 2016. január 8-án halt be, 10-én lett írva ticket, 20-án volt remote session (sikertelen), és elvileg rögtön irányítottak is tovább RMA-ra. Azóta egyelőre semmi, de mivel jön a hétvége, pár napig nem is lesz :-)
Nekem van egy olyan gondom, hogy gyári tempered glass van a telón. Na most ezt leszedni és tárolni amíg megjön az új telefon nem tudom. Adnak ilyenkor új glass-t, ha a telefon gariztatás miatt kényszerül cserére? (ezt is kérdeztem supporttól, de tudjátok mikor válaszolnak..)
Előre is köszi!
-
tinnitus
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #656 üzenetére
Csak azt továbbítom, amit erre az official fórumon a staff válaszolt. Elvileg USA-ba rendelve official oldalról végül drágább lesz mint 249.
"The $ is without taxes.." -
tinnitus
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #652 üzenetére
Annyi, de sajna az official árra még rámennek az adók
-
tinnitus
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #386 üzenetére
Én azért rendeltem egyet
Processing ftw!
-
tinnitus
csendes tag
Egyebkent eszrevettetek, hogy a screen protectorok nem fedik le teljesen a kijelzot? Pl: hosszaban majdnem 7 mm-el kisebb a protector mint a kijelzo.
Topic errol:
https://forums.oneplus.net/threads/tempered-glass-screen-protector-doesnt-cover-entire-screen.397892/
[ Szerkesztve ]
-
tinnitus
csendes tag
Aki megveszi holnap, vesz hozzá rögtön OnePlus kijelzővédőt is?
Ha igen, érdemes beruházni egy gyártói tempered glassrevagy esetleg jobb lenne várni, amíg megjelenés után a többi gyártó is kijön a saját védőjével? :-) -
tinnitus
csendes tag
válasz Dolphine #125 üzenetére
3 napod van claimelni a meghívót, és utána 10 napig lesz használható. Én is kaptam ma, claimeltem, 10 naptól kezdett el visszaszámolni az accountom alatt. Gondolom a november 5-én kezdődő árusítás miatt lett ez a rendszer, így az árusítás kezdetétől még bő 3 napig megvásárolhatod :-)
-
tinnitus
csendes tag
Én is kaptam meghívót, ki is nyitottam. Erre valóban 3 napod van az email érkezésétől, de amint kinyitottad, 10 napig lesz használható. Gondolom a november 5-én kezdődő árusítás miatt :-)
Tokokat szintúgy a gyártó honlapjáról lehet majd verbuválni, itt mutatnak is párat alul: https://oneplus.net/x/craftsmanship
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest