Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi! Valóban nem kell átadni a fiókot. Írtam a live supportnak, ezt válaszolták:
"Usually, when a device is sent for repair to our end, we require for the Order Number, IMEI, proof of purchase, where the device was bought and current location. These will be the first five items we will ask of the customer. So I recommend that when you decide to sell your OnePlus device, you will take good care of those information mentioned above and for the second owner's covenience."
-
Shyciii
veterán
Ok
Szóval a döntésemnek az oka, hogy váltsak az két dolog volt. Egyrészt a Oneplus One-t nagyon szerettem, és a szervíztapasztalatom is jó volt, másrészt a Sifu-mat meg akartam ajándékozni, így megkapta a Oneplus One-omat, én pedig a meghívómmal megrendeltem a Oneplus 2-őt. OIS, és lézeres fókusz nekem szükséges a képek miatt. Az első benyomás az volt, hogy sokkal szebb a készülék (ez szubjektív), és hogy jobban össze van rakva, minőségibb érzetet kelt. A használata nagyon gördülékeny lett szinte minden esetben. Nagy különbség nincsen a Oneplus One-hoz képest, hisz a 801-es Snapi se gyenge, de tudtak még egy lapáttal rátenni. Viszont legfőképp csak olyan esetekben érezhető a jelentősebb sebességkülönbség, ami ritkábban fordul elő. Ilyen pl, hogy a playstore-ból telepítek egy combosabb programot (200-300MB), és közben teljesen gyorsan töltődik be más program, vagy váltok más programra. Ezekszerint a belső memóriája is gyorsabb lett. De hát ugye nem gyakori eset hogy telepítek, így ezért nem éri meg váltani. Kamera is jobb lett, bár elsőre az Omnivision szenzortól kicsit beparáztam, de jobb képességű egyértelműen. Viszont a kamera szoftvere, és az OxygenOS elég szar páros. A 2.1.1-es verziótól kezdve jelentősen javítottak a képminőségen, de jobb más kameraszoftvert használni. Nah és hát az OxygenOS. Az valami ritka xar lett. Kevés hasznos funkció, és olyan mértékben szívja az akksit, hogy jaj. Ennek ellenére Amplify, Greenify, és Boeffla kernelével erős használattal kihozható időnként 6 óra SOT is, de nem ez a jellemző. Inkább az 5 órányi SOT a mérvadó. A nagyobb baj, hogy én nem hiszek abban, hogy lesz official CM rá, bár van aki próbálja portolni, ami elég nehéz, ha az ujjlenyomatolvasó, és lézeres autófókusz kódjához nem férnek hozzá. Szal a Marshmallow-ban bízok, hogy megoldja majd ezt a gondot.
Összességében nem éri meg a majdnem 50eFt felárat a Oneplus One-hoz képest. Én nekem "szerencsém" volt, hogy abban a hónapban elég sok bónuszt összeszedtem a melóhelyen, így ez a felár nem volt érdekes, de enélkül én sem váltottam volna.Amúgy én most a gyrosensor problémájával küzdök. Vizszintesen 2 fok eltérés van, ami egy kicsit zavaró mondjuk egy autóversenyes proginál. Hétfőn fogja a Level 2-es supportos távasztallal megoldani a problémát.
-
Shyciii
veterán
Én Oneplus One-ról váltottam, és maradtam Oneplus 2-őn, de ettől még tudom objektíven értékelni, és így azzal is tisztában vagyok, hogy a Oneplus One miben volt jobb nekem
Ha érdekel leírom, hogy miben jobb, rosszabb, de hogy érdemes-e váltani, az egyénfüggő. A plusz dolgok ekkora felárat az OxygenOS miatt nem éri meg, kivétel akinek nem gond kiadni pluszban ekkora összeget. Nekem most több helyről jött be bónusz, így bevállaltam a váltást.
-
MartOOn
addikt
En £399-ert "árulom" a OPT-mat ebayen holott lehet kapni £370 körül is EU verziot. De en adok hozzá tokot, usb c átalakítót gyarit meg nillkin uvegfoliat. Ja, es nem feltétlenül eladó viszont a hirdetes elfer. £385-os ajanlat volt mar ra. Nem adtam oda. Ez van. En megertelek. Neked az a hatar amennyiért megvallsz tole es tudsz venni ujat. Nekem ez. Ha nem viszik akkor megmarad. Az s5-omet 1 eve £280-ert vettem ebayen. Most adtam el par hete, karcmentesen (siman hazudhattam volna ujnak) tokkokkal, mindenestül £260-ert pedig £230-240 korul kapni lehet. De ehhez minden volt es teljesen karcmentes. 2 nap alatt el is vittek. Nem licitesen hirdetek hanem fix aron. Ha kell, kell ha nem akkor nem. Szoval kit erdekel hogy 100an mit gondolnak ha a 101. pont erre a "csomagra" várt?
-
tihibaby
senior tag
Erre szoktuk mifelénk jó parasztosan,(és a paraszt szót ne tessék "úgy" venni,hanem úgy hogy józan paraszti ésszel),hogy minden eladó,van az a pénz,de nem feltétlen xaré'-húgyé'....
Én pl. kaptam a múltkor meghívót,elgondolkodtam kell-e nekem az OPT,mennyit kapnék az OPO-mért,mire használom most,mire akarom használni a közeljövőben,van-e olyan alkalmazás/játék ami nem futna most az OPO-n,van-e bármi problémám az OPO-mmal,és megér-e ennyi plusz kiadást,hogy legyen egy olyan telefonom,ami elvileg többet tudna,de a gyakorlatban,az én felhasználási szokásaimat figyelembe véve mégsem.
Nem használtam ki a lehetőséget... -
Zozicsek
tag
Így ez a bundle 100-ért szerintem nem rossz vétel, nem kifejezetten drága, de nem is "lefosomabokámidevele" ajánlat. Korrekt. Ez a jó szó. Szerintem.
Mondjuk ha jól látom, nem is ragaszkodsz annyira ehhez az eladás dologhoz, így aztán annyiért adod amennyiért akarod.
Egyébként meg szerintem nincs itt semmi rosszindulat, csak jóindulatú tanácsok, amiket lehet figyelmen kívül hagyni.
OFF end.
-
mgy
senior tag
De érzékeny lettél hiretelen, mikor valaki visszakérdezett... Emlékszel még a fillérbaszósdira? Az az irány könnyebben ment?
Miért adnék bármikor bármilyen használt cuccért új árat? Nem érdekel, ha karcmentes, akkor se új...
Nekem nem fáj a hirdetésed, ugyanúgy, mint a 150-160-ért kínált opt-k se. Csak nem értem, hogy hirdetni szeretnek az emberek, vagy eladni. Én inkább eladni, így is szoktam árat kitalálni. -
mgy
senior tag
Van de még nem kerek, én is várom. AF, ujjlenyomat hiányzik belőle.
---
Amúgy szerintem az enyémből is hiányzik a LÉZERES af. Nagy parasztvakítás, pont úgy bénázik a "vakuval", mint bármilyen másik teló. Tegnap éjjel akartam volna képeket csinálni valami sötét lyukban, nem adta. -
leslien
nagyúr
skacok próbáljátok azt felfogni h ha jönnek a kérdések érdemes venni OPT?! akkor szoktam azt mondani h várd meg a Google családot.. az is sztem hasonló áron lesz.. nem Google ügynök vagyok (bár az lennék biztos jobb fizetésem lenne+ mindig igyen telo..
) szóval egyszerű az egész csek segíteni vkinek...
-
MartOOn
addikt
-
MartOOn
addikt
Igen ugy kell, jol csinaltad. De nem is azzal van a baj hanem ha tok nelkul hasznalod két kezzel akkor a bal kezedben van a telo es fogod a fem keretet ezaltal lefoldeled es nem jol erzekel a home gomb. Illetve nem mindig erzekel. Termeszetesen ha rendesen hisszan odatakod az ujjad akkor mukodik de ha csak ugy lazan kezeled mint általában akkor sokat teveszt. Probald ki légyszíves.
-
MartOOn
addikt
Hasonló érzéseim voltak elso napokban foleg a home gomb hiba miatt. (Tenyleg neked hogy muzsikal? Bal tenyerben pihen a telefon es jobb huvelyk vagy mutato ujjal milyen aranyban erzekel a home gomb?)
De mar kezdem megszeretni. Varom hogy fejlődjön az os vagy jojjon a CM. Hw rendben van 4gb RAM meg IstenKiraly!!! Villamgyors a multitasking. Kamera elmegy kategoria. -
balazs1011
aktív tag
Akkor ezek szerint felesleges volt a várakozásod és izgalmad?
Én ugyan így voltam anno a ZTE Nubia Z7 Maxal.
Egy hangyánival olcsóbban vettem mint most az OPT-t és a Nubia sem volt akkora durranás számomra.
Utólagosan már sajnáltam rá a pénzt.
A Nubia előtt Jiayu G4S-t használtam és igen nagyon szerettem!
2 hibája volt: 4.7" kijelző és a gyenge GPS.
Ezen kívűl számomra tökéletes telefon volt.
Tudom a 2 telefon nem egy kategória. -
mgy
senior tag
Jóvanna, mindent nem lehet észben tartani.
Nekem direkt lassítja a dhl, hát evvan. Igaz, én nem fizettem csak az "alap" díjat. Nem fáj ez, csak izé...---
Viszont lesz egy eladó bontatlan gyári prémium screen protector, vettem közben mást, ami már ide is ért.
Pont annyiért adom, mit az oneplus, mekkora biznisz! -
mgy
senior tag
Nézem a trackingeket, vicces. Az enyém pár perccel hamarabb ért a Heathrowra, de onnan Gatwick felé vitték tovább, a tiéd meg Németországba. Cserében a tiéd tényleg ideér hétfőre, az enyém meg csak szerdára. Nehéz az élet...
---
Felhívtam a dhl-t nem-e lehetne-e átirányítani a csomagot a melóhelyemre. De lehet, írásban kell kérni, s a futárnak fizetni a majd 4e forintos díjat. Hámmondom, akkor szerencsétlenkedjen a kis falunkban a futár, míg megtalálja az utcánkat, házunkat, mennyivel nehezebb lett volna a Váci úton megállni egy irodaház előtt... -
balazs1011
aktív tag
Ezt olvastam a korábbi hozzászólásodban is.
"
axlfsi
(senior tag)Igen, igazad van, ha nem a futar hozza mar a telefont a kezembe, hanem a NAVtol kapok levelet, akkor megtehetem, hogy nem veszem at es refund... no de na, azert megis, milyen lenne mar az. Nekem kell az a telefon, nem azert rendeltem meg, fizettem ki, hogy most visszamenjen aztan majd, amikor ossze kapjak magukat es rendesen postazzak, EU-bol, akkor vegyem. Mindenesetre, remelem nem kell ettol tartani es vin.pilu trackingjenek nincs jelentosege (apropo, nem DHL-lel kuldik, sima posta hozza hazhoz?)"
de ha az oneplus.net -en lenyitogatod a rendelésnél a nyilakat
akkor van ott egy piros számsor, erre rákattintva elvisz a DHL oldalára.
Akkor ezek szerint egyszer csak csenget a postás???
és semmi nyomonkövetés? -
mgy
senior tag
Nincs a vámmal* gond, ha az eu-n belül adják postára! Ezt is elméletileg onnan kéne, csak gondolom a csúszás miatt van kis kapkodás.
De szerintem simán ne aggódj, nagy valószínűséggel újabb fizetendő nélkül jön a teló. Ha mégsem így lenne, tök nem vagy köteles átvenni, paypal, zsévissza, ennyi.Azzal nyugtatgatom közben magam, hogy azért csúszik a bohóckodás, mert javították az első körben megismert hibákat!
---
* az áfával már lehetne baj, de ez itt jól offtopik. Ha egy bizonyos (nem túl magas) összeget meghalad egy évben egy üzlet egy másik országba való értékesítése, akkor a vevő országának áfáját kell behajtania, s a célország navjának megfizetnie. Szerencsére ezt a szabályt a kereskedők is ismerik, és helyiértéken kezelik... -
mgy
senior tag
Hát, szerintem ez nem így van. Semmi köze a vámfizetésnek ahhoz, van-e magyar képviselet (amúgy biztos van?), illetve hogy milyen devizában fizetted ki. Kínából jön, elektronikai cikk, pár százalék vám, 27% ÁFA, vámeljárási tökömtudja ilyenek.
Amit lentebb írt a kolléga a vám előre való megfizetéséről talán elképzelhető, igaz jó rég tanultam ilyesmit, meg nem is foglalkozok vele napi szinten, de teljesen lehet. Csak nehéz elképzelni, hogy számtalan célország adó és vámtarifáját mind jól ismerve és betartva meg is fizetik időre, a magyar vám meg ezt megkapja/elhiszi/összepárosítja a küldeménnyel.
Szóval kicsit szkeptikus vagyok, meg kíváncsi, mikor, milyen módon kapjuk meg a telót. Abban 101 százalékig biztos vagyok, hogy az eddig fillérbaszó módon kifizetett majd 140e forinton kívül többet nem vagyok hajlandó adni a telóért. Ha vám/áfa kérdés lenne, akkor az nem az enyém lesz... -
-
Jól látom, hogy ezek 2014-es találatok az express shipping-re? Mert akkor ezek nem az OPT-ról szólnak. Ettől függetlenül gáz, nekem a standard múlt hét csütörtök óta processing. Mondjuk nem bánnám ezt a státuszt, ha pénteken a kezembe nyomná a futár a telefont és utána completed lenne a következő amit az oldalukon olvasnék
-
axlfsi
veterán
Aha, mar ertem... Nem egy, nem ketto topik van a forumon ebben a temaban. Szep!
-
leslien
nagyúr
-
MartOOn
addikt
jaja TPU sokkal jobb mint a hard case. en ezt nezegetem amazonrol
mondjuk hard casebol max ez johetne szobamas, most voltam kocsit mosni. ezek OPT-vel keszultek kis szerkesztes van rajtuk.
[link]
[link]
[link] oke a 3. erosen szerkesztettnem a legjobb de allitolag a hw jo benne csak okositani kell... ugy legyen.
-
CivicEsi
senior tag
Én ilyet akarok majd rá!
Melyik eladótól rendeltél annó Nilkin üveget? -
MartOOn
addikt
jobb kezzel folyamatosan ujjheggyel bokodi a gombot. ugy valoban nem mukodik de ha rendesen rafektetne az ujjat akkor nem lenne vele baj. mint ahogyan a tobbi ujjaval is teszi, azok jol kezre esnek de ket kezzel a jobb huvelykujj igy esik jobban kezre. sztem vcsak megszokas kerdese de meg tesztelgetem.
mint ahogy irtam mar telibe el kell talalni a gombot nem eleg a szelet vagy a kozepet kis teruleten bokodni mig ez a ket szelso gombnal pl tok jol mukodik. ott nem kell rafektetnem az ujjamat. -
MartOOn
addikt
az a nexussal volt. ott hagyta az ajto elott a 3 napja megjelent nexus 5-ot.
a OPO DHL-el jott, az siman szomszed varos hasonlo nevu hazahoz ment. itt neve van a hazaknak, nevuk is meg szamuk meg postcode. de a szomszed varos kodja is ugy kezdodik hogy WA8 meg a miénk is, ott is van Cornerhouse a mienk The Corner House. igy szepen elment Runcornba, Widnes helyett. De most mar kertesben elunk szoval csak ide kellene talalnia. Amugy ja,. erdekes itt a hazhozszallitas. de messze a dhl a legsilanyabb. a tobbi is otthagyja amugy szinte barkinek a csomagodat. vettem mar at a gondnoktol, kb 6 kulonbozo szomszedtol, fel utcara levo india etterem pincerjetol...
ja es hanyagul csak egy szamot ir ra hogy melyik szomszedban van... vagy annyi hogy Ashid.... na az volt a pincer.
-
MartOOn
addikt
Amit ma en nyomkodtam annak semmi ilyen baja nem volt. orakig a kezemben volt. allitgattam, kinai piacos ugyhogy 3g-t csiholtam bele. hydrogent oxygenre kellett cserelni. egyszer sem volt hogy a home nem reagalt volna azonnal.nem lehet hogy mar javitottak a hibat? jovo heten megjon az enyem is. az EU-s verzio lesz majd megnezem azon is.
-
süti5
őstag
A másik, ha elkezdik osztani, nagyon ki fog derülni, mennyi is az annyi, mert tömegesen osztják majd a meghívókat amiket szerintem tömegesen nem használnak majd fel, vagy kamu címek miatt vagy mert mást vettek időközben vagy nincs pénz stb.
A mostani kétmilliónak szerintem jó, ha negyede reális vásárló, ha pedig 30-50x nagyobb az induló készlet is, akkor szerintem kb. november-decemberig lezongorázzák a listán lévőket.
Másrészt ugye valami új telót vagy valamit akar kihozni karácsony körül a OP, ezért addig ki kell szórniuk az OP2 nagy részét. -
DarkByte
addikt
Én most a Moto X Play felé kezdtem kacsintgatni. Plusz valamiért még bízom benne hogy hátha lesz rendes Cyanogenmod ROM a Z2 Pro-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest