- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Hej, ez elég kihalt téma.
Akkor senki sem próbálkozott rootolással? -
mzso
veterán
Ehhez van root, meg valami jó recovery?
-
mzso
veterán
Ehhez nem adnak tüskét amivel ki lehet varázsolni a kártya tartót?
Vagy csak én nem találok. Tök jó, hogy itt a telefon, de nem tudok bele SIM-et pakolni... -
mzso
veterán
Én is épp azt nézem, meg gondolkodom, hogy megéri-e. Kár hogy nincs piros.
Amúgy leginkább ebben meg a Xiaomi Note 5-ben gondolkodom. De eddig egyik sem akart lejjebb menni.
Nem valami nagy a választék olyan paraméterekkel amiket elképzeltem (Különösen a 4GB memória miatt), olyan árkategóriában amit elképzeltem.Vajon a Gorilla Glass az hiányozni fog nekem? (Nem látom feltűntetve) Jobban törnek, karcolódnak-e a nem gorillás kijelzők?
Legalább még van 5 napom eldönteni ahogy nézem, hogy kell-e ez nekem.
-
mzso
veterán
Helló!
Van valakinek ilyen? Honnan lett beszerezve?
Van ebben értesítési LED? Milyen? Esetleg meg lehet mutatni?
-
Dovloran
senior tag
Úgy látom egyáltalán nem éri meg leváltani az M6 Note-ot erre a készülékre. Ezen az előlapi ujjlenyomat olvasó (mBack vezérlés) már elég is ahhoz, hogy ez jobban tetsszen. Plusz nincs is akkora különbség a kettő között.
-
zagloba
aktív tag
Xiaomi Redmi Note 5 még mindig jobb vétel ebben az árban! Vagy nagyot kell csökkenteni az áron ,h vigyék az emberek! Jobb ár, jobb SOC , jobb akku, jobb pontszám!
-
vrsptr
aktív tag
Nézegetem cserére (most Xiaomi Redmi 5 Plus) majd a Meizu Note 8, x8, 16x készülékeket (a legjobban ez vagy a 16x érdekel, ha elérhető lesz európai kivitel B20), nem értem mért olyan nagy dolog, hogy type-c helyett micro usb van? Nem tök mindegy mit nyomok bele? Akku terén meg a 16x még szarabb a 3100 mAh-val, hogy lehet így elb.szni ezt. x8 meg a gagyi szenzorszigettel... még ez a Note 8 a legjobb, bár a Xiaomi tuti addigra is ráver mindre. Basszus, maradok akkor Xiaomi-nál.
-
kovjoe
aktív tag
De legalább nincs notch
.
-
ates
aktív tag
Örülök ennek a hátsó kamera elrendezèsnek, nekem ez jön be a legjobban. Az akksi visszalèpèsèrt kár, de az üzemidő így sem lesz rossz.
-
icp1970
senior tag
Szép,de nagyobb aksival jobb lett volna.
-
judas13
addikt
micro USB
phabletEzt a két kifejezést nem akarom már olvasni egy cikkben sem. De még fogom.
-
-
törölt tag
Érdekes, hogy mióta ekkora telefon a "menő" azóta nem nagyon meri senki leírni a készülékek méreteit!
Már ezen a ponton elvérzik nekem pedig 2méteres vagyok és lapáttenyerem van!
Kijelzős ujjlenyomatolvasós pingpongütő ez is! -
joey04
titán
elég sok helyen elvérzik. fényerő, soc, telep. persze ha a xiaomit kivonjuk a képletből, akkor jó ajánlat (lenne).
-
Csapoati
nagyúr
Na ez nagyon tetszik, lehet ilyet fogok venni a jövőre esedékes csere alkalmával.
-
törölt tag
Asus Zenfone Max Pro-hoz hasonlóan ez sem támogatja az 5 GHz-es WiFi-t.
-
tixem
addikt
Az a 450 nites fényerő nem tűnik túl acélosnak.
-
somogyib
őstag
Végre egy szépen elrendezett hátlap.
-
matyikusz133
tag
Tehettek volna bele azért kicsit nagyobb akksit és mondjuk egy snapi 636 mint a Redmi Note 5-be. A Micro usb-t meg nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Picit más néven, de a gyártónál régóta létező széria legújabb tagja érkezett el, remek ár/érték aránnyal, méretes kijelzővel.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Politika
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest