Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
moleculez #12 üzenetére
Lassú. Mármint persze jön 1-2 havonta frissítés az aktuális verzióhoz, de ha valakinek fontos, hogy az android verziószám is minél frissebb legyen akkor nem ajánlom a Meizu-t. Egyelőre a Flyame 6 is az aktuális androiddal érkezik minden készülékre, nem a Nougat-tal. Ami esetemben pl még az 5.1 (Pro 5) és csak valamikor később frissül N-re. Ettől függetlenül szerintem elég jól össze van rakva a Flyme, nekem tetszik és gyors, stabil. Viszont van már nem hivatalos 7.1 a Pro 5-re, de már kinőttem a romolgatásból, megvárom amíg a gyári is frissül rá.
Viszont én B20 nélkül tényleg nem veszek már telefont, a Telenor 2g-je sokszor használhatatlan, pedig navira pl elégnek kellene legyen. De a Voda sem jobb felénk sajnos.És egyelőre nem úgy néz ki hogy a Meizu nyitna ebbe az irányba.Pedig a Pro 6 Plus lenne az amiben megvan minden ami a Pro 5-ből hiányzik. Kivéve az előbb említettet.
-
Cathulhu
addikt
válasz
moleculez #12 üzenetére
Felemas. Van hivatalos bug report es suggestion forum, ez pozitiv. Verziorol verziora erezheto a javulas, de az en esetemben a csucskeszulekukrol beszelunk ami nem is regi. Ennek ellenere meg mindig 5.1. APIkat alig tamogatja, nagyon zart az egesz. Nem csucskeszulekeknel meg elhuzodik minden, raadasul egyre tobb fajtat kellene tamogatniuk. Szoval kb felemas az erzesem az egesz ceggel kapcsolatban. Sok bajom nincs a keszulekkel, de ha nem indulnak be pozitiv folyamatok, a kovetkezo mar nem Meizu lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest