Új hozzászólás Aktív témák

• chriss23

tag

Udv.
    Sikeresen tulaja lettem en is ennek a jo kis keszulek egyikenek. Regota szemezgettem mar a Meizuval es MX szeriat akartam venni, de az ar es az sd kartya hianya eltantoritott. Most az eDigitalnal jutottam hozza (hitel miatt itt) es borzaszto kellemes csalodas a telefon. 2 nap alatt alig birom lemeriteni. Megjegyzem S4rol valtottam, de egy volt keszulekem nem nyujtott meg ilyen elmenyt, mint ez! :)
    Minden teren meg vagyok elegedve vele. Az ero jo es visz mindent, kamera teljesen rendben, RAM 1 GB korul mozog amot hasznal, megakasztani meg nem sikerult (erdekes, hogy meg egy facebook sem akad ki rajta, mint egy Samun... ). Igazabol semmi kenyelmi funkciot nem hianyolok belole, amit mas "nagy" gyarto belepakol a keszulekeibe, hogy eladhato legyen. Vacillaltam meg a Xiaomi Redmi Note 2-on is, de ugy erzem jobb valasztas volt most ez, pedig Redmi 1S-em es meg voltam elegedve azzal is.

A hangerovel volt egyedul gondom. Az atlagnal halkabb minden kepen alapbol. Most vettem egy AKG Y20-as fulhallgatot es nem gagyi raadasul 115db-t tud. Nos ezzel sem lett hangosabb igy hat elkezdtem utana olvasni lehet e kezdeni valamiz vele, mint a Huawei P6-nal, hogy az audio libet modositottak es ujra kellett masolni cwm alol igy dobhartya szaggato lett.
    Nos ennel is van megoldas. Es a megoldas itt talalhato: *#*#3646633#*#*
    Itt az Aduio reszben csak at kell allitani a gyari adatokat a megfelelo helyeken (0-160ig terjedo skalan) es mondhatom, hogy Viper drioddal es a jetaduio tarsasagaban boven atlag feletti szintet hoz mind hangzasban mind hangeroben.
    A max hangerot ugy afja le csak ha 1-gyel lejjebb van veve a hangero fizikalisan. Ha felveszem maxra a gombbal akkor valamiert visszaesik. De lehet csak itt kellene atallitani valamit maskep. :)

Remelem hangero ugyben masnak is segitsegere lesz a hozzaszolas. :)

Új hozzászólás Aktív témák