Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Huszti74

csendes tag

Sziasztok!
    A következő a probléma amiben a segítségeteket kérném. Egy kollégám telefonján ha jól emlékszem 4.5.4 A firmware van ami tud magyarul. Az updater jelzi hogy van újabb, de ha ezt telepíti akkor megmarad a magyar nyelv? Ahogy olvastam a fórumban, az "A" a kínai belpiacos, az l majd G végűek amik international romok, amik már biztosan tudnak magyarul. Mivel én régebben Jiayut, most Xiaomit használok, így update.zip -pel frissítek ha kell. Ezt a Meizunál is így lehet/ kell, vagy nem ennyire egyszerű a dolog?

Előre is köszi a segítséget! 😌

• Huszti74

csendes tag

Üdv Mindenkinek!

A segítségeteket kérném. A Minidealtől rendeltem 2db telefont, ami ma megérkezett. Ám sajnos hiába kértem mindkettőt magyar nyelvvel, kínai appoktól mentesen és rootolva, csak az egyik ilyen... :-(
    Mindkettő 5.1 verziójú android,.a dobozon M571U TD-LTE felírat található.
    A Flyme OS viszont különböző. A "normális" amelyik magyarul is tud 4.5.1A, a másik, amiben csak kb. 10 nyelv van összesen az pedig 4.5.2U. Ráadásul ez utóbbi tele van kínai appokkal... :-(
    Az eladónak már írtam egy mailt, várom a válaszát.
    Tapasztalataitok szerint egy "A"-s rom letöltése és telepítése segít a bajomon? Eddig úgy olvastam, hogy csak az "I" verzió tud magyarul, de az meg nem fissül OTA-n keresztül. Ilyet honnan lehet letölteni?
    Olvastam különféle verziókról ami gondot okozhatnak, így nem merek vaktában romot cserélni. Mit javasoltok? Küldjem vissza, netán van olyan valaki aki helyben (M.o.-n) orvosolni tudja a problémámat?

Előre is köszönöm a segítséget, üdv: Huszti

Új hozzászólás Aktív témák